Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Şunuda yazayım dedim..

:cool: Bir bilmecem var çocuklar
:D Haydi sor sor
:cool: Çayda kahvaltıda yenir
:D Acaba nedir nedir
:cool: Bisküi denince akla
:D Her an onun adı gelir...[SIZE=2][FONT=arial black]ETİ ETİ ETİ :D:p:):cool::rolleyes::eek::eek:[/FONT][/SIZE]

[SIZE=2][FONT=arial black]ETİ ETİ ETİ :D:p:):cool::rolleyes::eek::eek:[/FONT][/SIZE]
:) ehahaha, bunu bekliodum ishte!... "neden 'eti eti eti' demiosun, bisküviler öööle elimda kalakaldi!" diye yazmaya gelmishtim inan ki :)...

Ufak tefek hatalarla bu soruyuda geçtik galiba.
hem de bal gibi gectin! :)...

hata falan da yok, sadece gereginden fazla zorlashtirmishin biraz hayatini, o kadar - sonuc ayni! :)... bana da verirsin bitane bisküvi, di mi? :)...
eti-petit-beurre-biskuvi.jpg

animaatjes-applaus-33772.gif

Dilediğin kadar paylaşmak güzel...yeni sorular şartıyla ama arkadaşlar çalışacak biraz ben yokum..:)

yok, ben de bi süre icin kaybolmaya nietliyim - ufak bi yaz molasindan sonra devam ederis artik ;)...

yine de paylashir misin bisküvilerini? :)...

Evet evet niye olmasın..:)seninle tanıştığıma memnun olduğumu da belirtmek isterim herşey için teşekkürler..:)

o halde afiet ossun bize - oooh!!! :)...

eet, aynen ben de memnun oldum - bilmece arkadashim benim, cok saol ! :)...

Tatilde yeni keşiflerde yap.. yeni soru hazırlıkları yanii..:)...

İyi tatiller

Afiyet olsun çok da lezizlermiş doğrusu..:)

oki doki, radarlarim hep acik, antenlerim hep dikili olucak :cool:... ii tatiller! :)...

Benden size zeka sorusu :eek:
soru 1:Aşağıdaki dizenin son iki harfini bulunuz.

A-D-S-İ-?-?

soru 2:
Bütün gün boyunca aynı soruyu sorup her seferinde farklı cevap aldığımız soru nedir?

2. sorunun cevabı ''saat kaç'' olabilir mi?

Burada tatil biraz daha devam edecek.:)Rekursion henüz yok eminim çok iyi sorular hazırlıyordur:) Kumsallardaki çakıl taşlarından bile sorular çıkartacağını düşünüyorum...:):)

Bir Otobüste 7 Çocuk var, Her Çocuğun 7 Sırtçantası var, Her Sırtçantasında 7 Büyük Kedi var,Her Büyük Kedinin, 7 Küçük Kedisi var, Her Kedinin 4 Ayağı var. SORU : Otobüste kaç Ayak bulunmakta?:rolleyes:

150 ilk sorunun cevabı
70 2. sorunun

olabilebilir mi:)

130 parmak var... Birileri yanıt versin diye beklemiştim ama benden başka ilgilenen olmadı herhalde... Diğeri eski bir soru. Yanıtı biliyorum, o yüzden ellemeyeyim bari.

biraz başlık unutulmasın istedim MeTePe abi.. senin sorularının yanından bile geçemezler zaten.. Var mı ufukta yeni sorular:confused::rolleyes:

ikinci sorunun eski soru olduğu doğrudur, şimdi nette dolaşırken gördüm. cevabı yoktu aslında.. :) ama 70 olması banada mantıklı geldi.. amaa.. amaaaa.. ne gibi bi şaşırtma olabilir diyede didik didik etmedim değil yani.. :))
İlk soruda sosyal paylaşım sitesinde son günlerin trend resimlerinden bitanesi.. çok farklı rakamlar söyleniyor cevap olarak.. burada da öyle olmuşş..:)
Bende 155 diyoruuuuum:)))

offf.. biliyoduum yaa.. her büyük kedinin.. tamam bulduum.. duuuuuur:D

238 mi:))
7 çocuk 14
7 kedi 28
her 7 kedinin 28'den 7 yavrusu..

8x28+14 :) dedim amaa..:)))

Yahu bu biraz dikkat isteyen bir matematik sorusu... :) 70-238 falan çok düşük kalıyor. Bu fiyata hayatta vermezler, söyleyeyim. :cool:

canım kediler otobüste ne yapar nereye nasıl gider diye düşündüm ;)

Üst Alt