Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

bir otobüs durağında 1 adam var yanına 2 kişi[FONT=arial] geliyor [/FONT]biri saati diğeri adını soruyor adam ikisinede aynı anda cevap veriyor
adamın
[FONT=arial] adı nedir[/FONT][FONT=arial]? [/FONT]

Ben sandalyede kaldım,biz sakatız ya sandalyeye çıkıp nasıl bakacağız,soru engelsizlere mi sorulmuş,niye belirtmedin Ayşegülcüğüm:):):)
Ayşegülcüğüm yaşasın kötülük:):):)

ben buldum söylemeyeceğim... :)

tüh yaw Ayşegül'de bulmuş.. :)

d şıkkı d şıkkının okunuşu farklı:)

a şıkkında yüzler sonra onlar basamağına geçtiği için olabiilir :)

gerci c,d şıkkı birler basamağıile başlıyomuş:)

kurala göre yazıldığından (a) dedim yaw.. diğerleri kuralsız yazılmıştı..
ama okunuşa göre bakıldığında (b) şıkkı doğru.. :)

ayyüzlü doğru tahmin etmişsin..

3 elma vardı ikisini aldım. kaç elmam var?

erci hatta 5 dir :)hatta 2 tanede önceden elma vardır senin:)

ciddi bildin ayşegül:)

Yahu elmanın 3 tanesi seninzaten senin olan elmaları niye alıyon..Elmalara ayrımcılık yapma:)

cağrazlamasına sokulabilir heralde otobüse :confused:

kare değilse otobüs arka kapsından ön kapısına doğru / şunun biraz daha eğiği şeklinde konur :)

bende ki beyin anca bu kadar çalıştı :)hatta şimdi beynim durdu avcıyı tüfeksiz bindiriyorum otobüse:)

tüfekle gitcekse otobüse binmesin yayan gitsin gideceği yere :)

tüfekten anlamam birşeyleri çıkar mı bilmemde ama çıkmıyorsa 1,5 metreyi 1 metrelik otobüse dik sadece otobüsü üstten delerek koyabiliriz başka bişey gelmiyor aklıma:)

ben bulamadım valla benden cözüm bu kadar :( bilen yazsın lütfen merak ettim

Avcının tüfeği tek kırmaymış.....

Avcı tüfeğini içeriğe doğru tutarak girerse korkudan bunun yükseklik mesafesi kurallara uymuyor diye kimsenin bişey diyeceğini sanmıyorum...:)Bu şekilde olunca hem yatay girmiş oluyo..

1 metraden fazlası camdan çıkarılıyor :D:D:D

buldum!
bir metreküplük bir kutuya köşegen olarak konuluyor... :)
boyutları 1 metreye 1 metre..
küpün köşegeni 1,73 metre olduğundan tüfek sığıyor..
bildim mi Ayşegül.. :)

ama doğru olmayabilir yaw..
çünkü köşegen de küpün bir boyutu..

köşesinin üstüne koyarsan 1,73 metre yüksekliği oluyor..
almayabilirler... :(

doğru cevap 1m lik bir küpe çaprazlama koyar tüfegini ..

ben küpsüz öyle koymuştum tüfeki ayşegül asıl ben bilmiş olmuyormuyum :)

bilen mi soruyor yaw.. tamam soruyorum;

3 arkadaş kebapçıya gidip lahmacun yiyorlar.. Kalkarken 30 lira hesap geliyor. Ödeyip giderlerken kasadaki adam garsonu çağırıp hesapta bir yanlışlık olduğunu, hesabın 25 TL. tuttuğunu ve 5 lirayı müşteriye geri vermesini istiyor.. Garson güç bela yolda yakalıyor müşterileri; nasıl paylaştırayım 5 lirayı 3 kişiye diye düşünürken 1'er lira geri veriyor.. 2 lirayı cebe atıyor..

Müşterinin her biri 1'er lira geri alınca 9'ar liradan 27 lira ödemiş oluyor, 2 lira da garsonun cebinde etti mi 29 lira..

1 lira nerde???

Üst Alt