Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Günün sözü✍️✍️

Zaman kimseyi haklı çıkarma derdinde değil. Sadece akıp gidiyor...

Yarın hiç olmayabilir. Hayat gururumuz kadar uzun değil.

Ruhun sevgiye ihtiyacı var...

Bir insanın sahip olabileceği en güzel hazine;kalbi yormayan,gönül koymayan insanlardır.. böylesi güzel yüreklere denk gelesiniz.

Mutlu olmak zor sanattır.
Mutlu etmek ise en zor zanaat...

Aslına bakarsanız birini gerçekten tanımak hiçbir şey ifade etmez. İnsanlar değişir.

Suyun dili olsaydı eğer, bir çok insana elini yüzünü değil de kalbini yıka derdi.

Yeni yılda karşımıza çıkan herşey gökyüzü maviliği gibi içimizi açsın, tüm hayallerimiz gerçek olsun.....

''İncitmem.'' demiştin, bu çok iddialı..

⚜️Uçmayı çok seviyorsan, bazen düşmesini de bileceksin.⚜️

hiç umut yok mu?

Umut, umut, umut

Umut insanda.”

adam, çiçekçi amcaya sormuş;
+İşlerin nasıl?
- İyi değil, insanlar eskisi kadar birbirini sevmiyor sanırım!..

Gözden uzak olan gönülden de uzak olur.

Kimseye hesap sormam ben,kin gütmem..meseleyi çirkinleştirmem.
Sessizce çekerim kendimi,en iyi cevap susmakmı,
Varsın karşı taraf kendisini haklı zannetsin,
bizim olayımız haklı çıkmak değil,
huzuru bulmak.! ✌️♣️

Kimseye hesap sormam ben,kin gütmem..meseleyi çirkinleştirmem.
Sessizce çekerim kendimi,en iyi cevap susmakmış.
Varsın karşı taraf kendisini haklı zannetsin,
bizim olayımız haklı çıkmak değil,
huzuru bulmak.! ✌️♣️

"Savaşlarınızda seçici olun. Her savaş kazanmaya değmez."

Bir yerde okumuştum diyordu ki ;
"Dışarıya neşe saçıyorsun, içeride mezarlık kazıyorsun, bunu kendine yapma
."

Sana öyle bir beddua ettim'ki; İçtiğin suyun kurusun,gittiğin yollar çöl olsun,yastığın taştan yorganın ateş olsun. Gözlerin ağlamaktan kör,yüreğin acıdan kederden kor olsun. Sana öyle bir beddua ettim'ki; Kefenini saracak tabutunu taşıyacak bir sevenin bir dostun olmasın.

“Hani hepimiz arkadaşken,
Hani oyunlar tükenmemişken,
Henüz kimse bize ihanet etmemiş,
Biz kimseyi aldatmamışken,
Eskidendi, çok eskiden…”

Kimseyi gözünde büyütme,sen dinlersen konuşabilirler...Sen önemsersen değerliler.Eğer bugün vaz geçersen yarın hiç biri yoklar..🙋

ALLAH rahmet ettsin🙏

Bu günleri anlatmış sanki..

Amerika veya İsrail fark etmez..Masumlar,eli kirli ve kanlı olmayan insanlar ve diğer canlılar dışında yaşasın cehennem.

Ben bu Dünya'da yaşamaktan utanıyorum😔😔

Engelliler Derneklerini bırakın 1 kuruş bile ödemeyin herkes üyeliği iptal etsin ..

Aşkla yananlar için hiç insafı yok gecenin

"Hiçbir şeyin kolay olmadığı bu günlerde dedikodu yapmayı ve riyakar olmayı rededebiliyorsan , çok şey başarıyorsun demektir "

Hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsin. Hiçbir şey olmamış gibi hissedemezsin.

Bir kişi karşısındaki kişiye hoşgörü gösteriyorsa,bunun anlamı"ben insanım senin de insan olduğuna inanıyorum"demektir..ben safım gel sırtıma bin demek değildir.

Kimsenin okuyamayacağı bir deftere bile yazılmıyor bazı şeyler. İnsan kendi kendisiyle bile konuşamıyor bazen.

Artık bu dünyada fotoğraf makinesini silah sanıp teslim olan çocuklar var; böyle bir dünyanın ve insanlığın canı cehenneme.

Üst Alt