Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gençliğimin en güzel zamanları boşu boşuna gitti... [O an]

Eyüp sana katılıyorum ve şuanki halime binlerce şükür. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yaşadığınız talihsilikler ve hastalıklar gerçekten çok üzcü.. Velakin bu tür olayların ardından bakış açınızın değişmemesi çok güzel bir gelişmedir.

Herşeye rağmen hayat devam ediyor. Umuyoırum ki bu zamandan sonra gerşey gönlünüzce olur...

bende kardeşimi az kalsın doktor hatası yüzünden kaybediyordum!!
senin durumunu senden başkası anlıyamaz allah sabır versin

Çok teşekkür ederim, hayat devam ediyor. allah beterinden saklasın diyorum. Bu halimize şükür.

geçmiş olsun.umarım bundan sonraki günlerin daha güzel daha bereketli geçer.rabbim herkeze hayırlar eylesin.en karanlıktaki arkadaşımıza nuruyla ışık verip aydınlıga ulaştırsın

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Geçen ay sürekli ertelediğim ameliyatımı nihayet bütün cesaretimi toplayarak oldum. Sol kalça protez takıldı, şuan tek bastonla yürüye biliyorum, sanırım ben biraz acele ediyorum bir an önce eski günlerdeki gibi yürümek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Üst Alt