Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
doktora
Bir seans 100 tl diyor sayın doktorumuz. Bir muayene ne kadar? Hem hastalar eğer böyle bir yönteme başvuruyorsa, genellikle doktorlardan ümit yok sözünü duyduktan sonra gidiyorlar. Dolayısıyla doktorumuza soralım, hasta bütün ümidini kaybetmiş olarak evde otursa daha mı iyi? Bir de artık tıpta alternatif yöntemlerin olduğunu da kabul edelim değil mi? Burak 14.10.2009 11:23:14
Berlin den
Sayin hekim bey, sizinle ayni fikirde olmadigimi belirtmek isterim. Refleksolojinin yönteminin ne oldugunu bilmiyorum ancak buna benzer Akupunktur ve Bio-Kibernetik tedavilerinden cok fayda gördüm. Diyebilirsiniz ki bu mutlaka Plasebo olgunun neticesidir, ama neticede sifa buldum.Murat 14.10.2009 09:38:33
Doktor olan böyle demez.
Kendini doktor olarak tanıtan Barış bey, doktorsa bende hakimim.Hiç bir doktorun hastaların ümidini kırmak giib bir amacı yoktur eminin am açık kapıları kapamanında kimseye faydası olmicanı biliyorum.herhastalık her hasta da aynı şekilde nuzul etmez.her tedavi şeklide her hastaya gitmez.bunu ene avam tabaka bile bilir...AYNİ AYŞEGÜL KOSİF 14.10.2009 09:14:42
Siz bari yapmayın
Refleksoloji yıllardır uygulanan ama onca gürültye ragmen hiçbir faydası olmayan, hastalardan 1 seans için en az 100 tl alıp sonra hastaya hiçbir saglamayıp hastayı hem maddi hemde manevi yönden yetim bırakan bir yöntem. Ben hekimim onca hastam özellikle CP'li çocuklar ümit dünyası diye bu yönteme basvuruyor ama sonuc hüsran. Yazık ya bari siz yapmayın böyle uyduruk yöntemlerle insanların müitleriyle oynamayın size bu haberi hiç yakıştıramadım.Barış 14.10.2009 01:30:06