Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebook'tan alıntılar. .

-Hayat bu,
bir bakarsın herşey bir anda son bulur..

-Hayat bu,
son dediğin an herşey yeniden can bulur..

* Şems-i Tebrizi

Akrebin düşmanlığı beterdir ejderhadan
Ejderha âşikar vurur, akrep gizli her zaman.

(Nizami)

bugünlerde kendilerini kaptan ilan edenler varmış.ama benim gözümde çok iyi dümenci olmanızdan öte gidemezsiniz ....:)))

'' Kendine iyi bak '' cümlesinin devamı
'' Çünkü ben beceremedim..:/ '' olmalı...

[SIZE=5][FONT=georgia]
SEVECEKSEN şüphe etme ♥ SEVMEYECEKSEN ümit verme ♥ SENİ SEVMEYENİ sende sevme ♥ SENİ SEVENİ sonu ölüm bile olsa ASLA TERK ETME...NOKTA​
[/FONT][/SIZE]

Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış..

İclal Aydın

Kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir önemsediğin bir bedel ödersin..

561238_286862838056303_120980181311237_643233_8824155_n.jpg

Vicdanlı ve dürüst olmak, "hesaplı" olmaktan iyidir. "Hesap" insanı makam sahibi yapar da, "VİCDAN"; daha önemli bir işe yarar: İnsanı insan yapar..!

Aşkı tanıyan bir kadın,asla aşktan azına razı olmaz! Sahibi olamayacağı boş sevdalarda kiracı kalmaz

Maksim Gorki

Bu yükle öleceksin dedim HAMALA... Ölümden kolay sen UMUTTAN haber ve dedi... UMUT varsa dünyayı vur sırtıma...!

Zayıflamak için HIYAR yiyen,Güzelleşmek için HIYAR maskesi kullanan kadının, sevmek için bir HIYAR'ı seçmesinden daha normal ne olabilir ki?:)

Hayal kırıkları üstünde çıplak ayaklarla yürüdüğün yol, hayallerinin gerçekleştiği taze bir hayata açılıyor; şimdilik biraz canın yanacak.

Bakkala diye çıkıp 10 yıl kaybolasım var ama Müge Anlı'nın beni bulmasından korkuyorum :D;)

İLİŞKİSİ YOK OLAN DURUMUNU "Annem SAĞA -SOLA" Haber saldı, OLARAK değiştirdi.

Hayatımıza giren bazı insanları taşımak zor.!! Onları değiştirmeye çalışmak yerine olduğu yere bırakıp kaçın...:))

Hoşlandığım kişinin karşısına çıkıp, saati sorup; bu saatten sonra benimsin diyesim var:cool:

O Saf GüLüşünü Ve MutLuLuğunu Sat Bana Çocuk. . . Sana İstediğin Kadar Şeker Alayım.​

Seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü, Sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

[FONT=lucida grande]Bir insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. "Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin" . [/FONT][FONT=lucida grande][G. Vidal][/FONT]

Yanaklarım dururken,canımı sıkman çok saçma.

Benim en büyük kavgam kendimleydi,sonra susmayı öğrendim...

581185_325630747498977_109303489131705_916003_1918348318_n.jpg

'İmkansız,'' dedi gurur.
''Riskli,'' dedi tecrübe.
''Manasız,'' dedi ' mantık.
''Yine de denemeye değer,'' dedi kalp.'

Kimin için yanıp tutuşursan tutuş, dumanın hep beni bulacak;
Ve sen, en çok benim burnumda tüteceksin...

Üst Alt