Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?
abi elverişli değildir raporu genelde 3.de verildiği için ben daha 2.işlememim olacağı için sivilde hastaneye gidiyim diyorum zaten 1 ay daha hava değişimi vericek diyerekten.3.işlem içinde birligime giderim diyorum yalnız bende sadece hava değişimi kağıdı var bununla gidebilir miyim askerlik şubesine hastane sevki için kita formu falan isterse hava değişimi bitimine az bi süre kala gidicem askerlik şubesine ona göre komutandan isteyim falan diyorum.sivilde kıta işlevsellik formu olmadan da hastane 1 ay hava değişimi daha verir mi yoksa kesin suretle onu ister mi demek istediğim bu aslında.2.işlemi sivilde yapip 3.muaf için birlige katilsam.oluyor degil mi saygılar.
Merhaba 2. olarak hava değişimi almak için gidiyorsan kıta formuna gerek yok hava değişimi kağıdın ile en yakın askerlik şubesine gidip kendini hastaneye sevk ettirmen yeterli. 3. de zaten birliğinde kıta formun ile gönderiyorlar hastahaneye.
2. hava değişiminde kesin ve net muafiyet alamazsın aykırı olmadıkça. O yüzden umutlanma ama hava değişimi alırsın.
hocam ben askerde bi kendime zarar verme durumum oldu bu tutanağa geçti,sevk olduğum psikiyatri servisinede aktarıldı,ben ilerde kamuda çalışmayı düşünüyorum bi sıkıntı olur mu acaba ? sicile işler mi işlerse kamuda sıkıntı çıkar mı?