@eyubo uyum bozuklu 3üncüde muaf tutuluor ama 2ide de verilebilir
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
@eyubo KARDEŞİM herşeye bir çare vardır. Ama ölüme yoktur daha yaşayacak çok günlerin olacak bundan emin ol. Korkma komutanlar yine senı swvkedecektir bundan emin olablrsn
Durumun ciddiyse alırsın mesela bende hiç iyi değilim artık beynimi yicem benim sorumum askerlik değil benim sorunum yaşadıklarım sorunlarım ruh gibiyim artık ilaç içiyorum intihar düşünceleri kendime zarar verme düşünceleri basen donuyorum kalabalığa giremiyorum insanlardan nefret ediyorum iştahım kesildi 106 kilodan 91 kiloya düştüm baş ağrıları baş dönmeleri kasılmalar titreme rüyalar artık sağlığıma kavuşmak istiyorum@eyubo kardeşim 2incide çürük alırsın ben heyetteyken adam 2inci de aldı emin ol alırsın
Birliğe teslim olduktan sonra sevk alırsam yine hava değişimi verirler diye korkuyorum. sürekli git gel yapmak istemiyorum. 1 defa hava değişimi aldım. elimde akıl hastanesinde yattığım rapor var durumum ne olur korkuyorum sevk etmezler diye.
Oğuzhan Abi Allah rızası için yardım et. ben sivilde hastaneden 1 ay hava değişimi aldım. hava değişimi kararına " 1 ay hava değişimi uygundur tekrar birliğine katılabilir oy birliği ile karar verildi " yazıyor. ben bu hava değimi kağıdıyla askerlik şubesine gittim durumumun kötü olduğunu anlattım birliğe tekrar dönmek istemediğimi söyledim. bana hava değişimi bitimine kala gel tekrar seni aynı hastaneye sevk edeceğiz dediler. ama hava değişimi aldığım hastane " tekrar birliğine katılabilir kararı verdik " deyip senin birliğine teslim olman lazım. daha heyete sokamayız deyip kafalarına göre iş yapıyorlar. şimdi benim anlamadığım askerlik şubesi neden o zaman tekrar sevk ediyor ? Allah rızası için cevap ver abi
OğuzHan112