Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu 3. hava değişiminden sonra sonuç ne olur?

Komutanlar asla anlamazlar halden. Ben de geçtim o süreçten. Altıüstü askerlik deyip geçer onlar.

Hakımızda hayırlısı olsun ama allah kimseyi zalimin eline bırakmasın

ilk olarak ilaç tedavisi ardından 12+2 tedavi amaçli izine çıkarıldım ve peşi sıra 15 + 15 olmak üzere 2 kere hava değişimi aldım ve heyete sevk edildim ve f43.2 uyum bozuklukları tanısından muaf oldum ve 120 günlük askerliğim son buldu. süreç zor ve sıkıntılı ayrıyetten işlevsellik ve kıta anket e yazılanlar bu sürecin gidişhatını belirleyen en önemli faktördür. komutanlar önemli rol oynuyor bu süreçte. umarım herşey istediğiniz gibi olur benim sürecim sadece 75 gün sürdü ama o 75 gün nasıl geçti birde bana sorun. sıkıntılarım ve sorunlarım büyüktü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapmadan şükürler olsun ki bitti. inşallah sizinde istediğiniz olur.

Hayırlı olsun kardeşim umarım bende alırım ve kurtulurum burdan pazartesi yada salı hastaneye sevkim var inşallah bu son olur ve burdan çıkarım

@OturanBoğa abi gene 1ay hava değişimi smk cuma günü raporu almaya gidicem sonuç ne olur 15+10+30+30 bu nereye gidecek böyle

Lütfen yardım edin bana ben bu gün 1ay daha hava değişimini aldım ve dün tuğgenaral geldi yaptığım meslekten dolayı beni karakoldan alaya çekti hava değişiminden sonra alaya gideceğim ne yapıcam artık dayanamıyorum uyuyamıyorum ilaçlar artık hiç bir işe yaramıyor sürekli panik durumundayım her an birşey olacak gibi hissediyorum iki gün önce sinir krizi geçirip duvara kafa attım anlım yarabere içinde bu hava değişimi bitiminde 90gün hva değişimine çıkmış olacağım ben napıcam yardım edin

Ben tuğgenerale derdimi nasıl anlatacağım koca alayda nasıl halledeceğim bilmiyorum

Son hava değişiminde smk yazıyor kıta kanaat formu istendi doktor yapamayan adama askerlik yaptırmayız dedi ama kanaat fırmuna gene elverişlidir yazılırsa ne olacak artık saplantı içindeyim düşünmeden edemiyorum üstüne birde elimizi kurtaralım derken kolumuzu kaptırdık koskoca alay komutanına nasıl ifade edicem kendimi bilmiyorum

OturanBoğa
Abi bu hava değişimide cumartesi bitiyor allah aşkına birşey söyle bu sefer durumum ne olur artık evdeki fayanslarla konuşmaya başladım uyuyamıyorum düşünmekten kafayı yedim

OturanBoğa abi inşallah verilir artık gücüm kalmadı dua edin inşallah bu sefer alırım
Bu arada abi herkesle ilgileniyorsun allah senden razı olsun ve binim gibi olan her kardeşimede allah yardım etsin

@OturanBoğa abi bu gün hastaneye sevk ettiler komutanlar elverişsiz yazmışlar 567 soruluk kişilik testine soktular salı günü heyet için gün verecekler sence sonuç ne olur

Bu kişilik testni niye yaptılar bir bilen varsa yazsın lütfen MMPI testi 567 sorudan oluşuyor salı günü doktor heyet için tekrar çağırdı bu test sonucuna göremi elverişsiz raporu verecekler

Ben üç defa hava değişimi aldım toplamda 90gün hava değişimine çıktım testte saçma sapan sorular vardı hepsini işaretledim ne yani bu test mi belirliyecek benim hayatımı

Üst Alt