Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlenmek istiyor musunuz?

Arkadaşalr yaş aldıkça evlilik düşünmek dahada baskın oluyor aranızda gençler şimdilik tam olarak anlayamaz ama 30 lü yaşlarda evlenmek farklı bişey bugün olmasada yarın mutlaka düşüneceksiniz yanlız geçmiyor hayat

güncelleme:

ben ailem istediği için evlenmeyi düşünebilirim yoksa benlik değil bence. kendimin ok olabilir dememin tek nedeni bir çocuk sahibi olmak istemem.
ama yoksa benlik değil, ben yurtdışı gezilerini seviyorum. Ayrıca ben boş kaldığım çoğu vaktimi sürekli çalışarak geçiriyoruym. yalnızlık kötü bişey değil bence.
yalnız şu havalimanlarını uygun sıcaklıkta tutmaları gerekli sanki. o ne öyle ya 2 defadır suudi arabistana gittim 2 sindede hastalanmışım. oy oy oy. en sonki beni benden aldı adeta.
bidliğim yabancı dillere çince veya ibranice yi de eklemeyi planlıyorum ben valla çok çalışıyıorum hayatımdan memnunum elhamdulillah.

kör balinalar bana kurban olsun :) :) :)

notlar: burada yer alan bu yazı bir ilan veya arayış niyyeti ile yazılmamıştır. Buradan gelen veya gelebilecek potansiyel tanışma davetiyeleri tarafımca genellikle reddeddilmektedir.
Realist biriyim.

Son düzenleme:
32 yaşındayım. Ben evlenmek istemem. Dedemden aldığım genetik mirastan dolayı psikiyatrik hastalık oldum. Evlenip çocuklarıma aktarmak istemem. Zaten ailemde benim çocuk büyütemeyeceğim kanaatinde. Kız kardeşim var. Yeğenlerim olursa onlarla bol bol ilgilenirim. Onun yerine ülkemizi ve dünyayı gezmek istiyorum. Bol bol hobi edinip kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şu an kendim ingilizce öğrenmeye çalışıyorum. Yazılım öğreniyorum.

Valla bu zamanda aklı olan evlenmez.Her açıdan zor.Geçinmek zor,insanlarda ego tavan kimse kimseye katlanamıyor.böyle bir ortama birde çocuk!!!!yazık.

Evet istiyorum, Bipolar hastasıyım. Zararsızım, aylık maaşım 110.000 resmi kurumda çalışıyorum. Bakırköyde yanlız yaşıyorum. Menkulum veya gayri menkulum bulunmamakta. Bu şartlar doğrultusunda evlenmek isteyen varsa direk özelden iletişime geçebilir. Engel türü farketmez. Merhametli biri olsun yeterli. Konu tartışmaya kapalı paylaşımım üzerinden duyar veya prim kasmayalım lütfen.

sağ hemiparezim var, 9 yıllık evliyim.
eşimle tanışmasam bekar tek yaşayan bir insan olurdum muhtemelen.

Evlenmeyi düşünüyorum ama benimle evlenmeyi düşünmüyorlar .😁

Üst Alt