Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evleneceğim kızın ailesiyle kavga ettik. Avukata ihtiyacım var..? [Hukuk]

Kardeş barışma imkanınız yokmu..olayın hukuksal durumu bir yana..kız seni niye harcadı şimdi durup duruken..

Telefonumda başka bir kızın resmini gördü aldattığımı zannetti ama ne ben kıza aşkım dedim ne seni seviyorum dedim öyle birşey yok yani.Aşırı derecede kıskanç olmasından kaynaklanıyor. O günden sonra hiç görüşmedik hiç konuşmadık şu saatten sonra ne onun ailesi ister ne benim ailem hemen benden davacı olmuş işe bakarmısın.

Sakin olun ve iyi bi avukata gidin. Ailen ve sen yanlış bi hareket yapmayın şu dakikadan sonra.
Her şey nasıl bi anda tepetaklak oldu böyle ? Her şeyin hayırlısı tabi de.
Bi bayan gözüyle belirtmek isterim. tele şifre koymak yanlış bence. Ayrıca başka bi kızın resmi neden var? ben de tepki gösterirdim.

Avukata gidecek malesef ki maddi anlamda da gücüm yok. Ailemde bende hiç bir şey yapmıyoruz şuan birazda o bana koyuyo.

Telefonuma şifre koymamın sebebi daha öncedende vardı çünkü kardeşlerim var msjlarıma fln bakmasınlar karışmasınlar diyeydi bunu o da çok iyi biliyor. Resim konusuna gelincede normal bir resim sadece kıskanmasını istedim ve silmedim hatam bu belkide ama bana güvenmesini isterdim. ya faruk öyle birşey yapmaz demesini isterdim güven tamamen.

hiç bir numara olmaz..fakat şunu bilki kız seni silmiş zaten..ayrılmak için bahane bahane bulmuş..hayat devam ediyor.

Kıskanan kadın herşeyi yapar sen madem kendinden eminsin aldatmadığından o zaman sen niye vurdun kıza onu sakinleştirip anlatabilirdin. Ve diyosun ki telefondaki kızla görüşmüşlüğüm yok diyosun o zaman niye telefonun ekranındaydı? Ayrıca evlenme arifesinde hiç olcak iş degil yani...

Kıskanan kadın herşeyi yapar öylemi bunun açıklaması. O kızı sakinleştirmek için onun için bende indim otobüsten bir buçuk saat uğraştım ama nafile daha sinirlendi ağıza alınmayacak kelimeler kullandı ve . Telefonumun ekranında değildi yanlış değerlendiriyorsun.Dosyanın içerisindeydi . Hiç kıskanmıyodu bunun için kıskansın istedim. Bencede evlenme arifesinde olacak iş değil evet. Annesi kardeşini arıyor yetiş bizi öldürüyorlar diyo. En ufak bir hakaret dokunma bile olmadı işe bakarmısın bunları da göz önünde bulundur lütfen.

Onların yaptığı da yanlış şuan biz sadece seni dinlediğimiz için ve senin anlattıklarına bakılırsa senin de suçun var kusura bakma. Neyse istediğin olmuş kıskanmış işte ...

hiç kimse sormamış yada benim mi gözümden kaçtı.telefonunuzda ki fotosu olan kız kimdi peki.gereksiz birinin niçin telefonunuzda fotosunu bulunduruyorsunuz?...

Benim hatam yok demiyorum evet kendimde söyledim bütün bu olanlar zoruma gidiyor kıskanmak bu değil. Onca yaşananlar olanlara hiç uymuyor olmaması gerekiyordu.

adliyelerde avukatlar var. onlar ücretsiz davalara bakıyorlar. Bi adliyeye git oradan avukat bulmaya çalış derim.

Evliliğe gerçekten hazır olduğunuza..birbirinizi gerçekten sevdiğinize inanmak isterdim..

Kıskançlık çok güçlü bi zehirdir.kıskançlık bende de var maalesef.. sevgiyi kıskançlıkla ölçmek çok büyük bi hata. Bizzat kendimden biliyorum. Eşimi çok seviyorum.Mantıklı da biriyimdir ama kıskandığım an bambaşka biri oluyorum. Sessiz sakin biriyim ama nişanlınızın yaptığını yapardım emin olun.

kardeş senin demene bakılırsa ben kıza aşkım demedim seni seviyorum dedim diyorsun illa aşkım sevgilim demen gerekmez belliki bişey var tanımadıngın kızın foto nun işene telde

zeynepp18;

aynen bende yapardım onun için çok farklı bir tepki vermemiş nişanlınız...

zeynepp18;

Daha önce beni kıskandığı arkadaşımla tanıştırmıştım can ciger kuzu sarması olmuşlardı. Bu çok fena bir şey kıskançlık

altay58;

arkadaş haklı evlenceksin ev kuruyosun sevdiğin var..... başka kızın resminin senin telde ne isi var....!!!!

altay58 yanlış yazmış kıza seni seviyorum falan demedim. Sizler konuyu tam okumamışsınız belli nişanlımı kıskandırmak için hepsi bu. Beni umursamıyor gibi düşünmüştüm.

ne ben kıza aşkım dedim ne seni seviyorum dedim yazdıgın bu bende dedin demiyorum zaten illa demenmi gerek dedim ölesine bir ilişkide olabilirdi

Sonuçta yaşayan bilir neyin ne olduğunu. Hakkında hayırlısı ama hukuki durum konusunda adliyeye git yardım al derim.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Sabah ilk işim adliyeye gitmek olacak sağolun.

bence sev sevıyorsun ve ayrılırsan bu senın ıcınde nısanlın ıcınde cok kötü olur dostum, ara onları ve dayısıda onlarda olsun ve hepsıyle konus ve nısanlınada anlat durumu sadece bır resımden neler cıkartdın de ben senı sevmesem bu kadar sene cıkarmıyım evlılık dusunurmuyum de ve bence ne ayrıl nede mahkemeye ver,, git konuş derım ben.bence cözulmuyecek birşey değil bu, ama sen harbıden annesıne ve kızına onlar sızdeyken vurduysan cok zor tabi,

Beş sene az değil nişanlınızın huyunu suyunu bilmeniz lazım, resim olayı yanlış aynı şey sevdiğinizin telefonunda olsaydı siz ne yapardınız.Fakat seven insanlar için bu ayrılık sebebi olmamalıdır, ms hastalığınızı bahane etmişte olabilir.Bu evlilik arifelerinde aile ve arkadaş baskısı cok fena gercekten insanları bıktırıyor.Ben bekarım başıma gelmedi fakat işim gereği emlakcı olduğum için bu konuları yakından şahit oluyorum.Sizin psikolojiniz bu kavga , gürültü durumları kaldırmıyor besbelli evlendikten sonra bu durumların yaşanması daha kötü.Ben dışarda mutlu görünen çift çok gördum lakin evde hep kavga gürültü, evlilikte huzur olmazsa olmazdır, isterse peri padişahının kızı olsun.Mahkeme olayına girmeyin bence olayı zamana bırakın, zaman her şeyin ilacıdır, kısmetse varsa olur yoksa hayırlısı neyse o olsun.

Tekrar düşünün taşının..şikayetler geri alınır..geleceğiniz söz konusu..

Üst Alt