Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım maaşı arasında geçen süreye ait maaşları alabilir miyiz?

Yildizcan
hakkınızı elbet arayacaksınız.mahkemeye verdıgnızde gerek eve gelen gereksede kurumdakı memurların rencıde edıcı davranıs ve sözlerını söyleyın ve sankı maaşı kendı ceplerındne verıomus gibi hakkım olan maaşı kesmekle tehdıt edıolar de.biz zaten evde bakim maasi veriyoruz dediler de ve keserız demeye getrıp gözdagı verdıler bimere fala nyazıp hakkımı aradıgm için değin.

Tehdit mi
Kuruma yalan iftira gibi sözler büyük suçtur -mka
Aman başına bela aramasın

Zorro

erdal tehdit et demıom yav.tehdit ediolar gözdagı verıolar nasılsa bakım maaşı verıok dıe demısm o kısmı ıı oku

Onlar tehdit etmiyor Demek istedim,

eve gelen gereksede kurumdakı memurların rencıde edıcı davranıs ve sözlerını söyleyın ve sankı maaşı kendı ceplerındne verıomus gibi hakkım olan maaşı kesmekle tehdıt edıolar de. dediniz. -mka
Yapmaz onlar böyle şeyler

Zorro kimse kimseye yalan iftira atmiyor atmazda memer benim evime geliyor ve bana diyorki biz zaten sana evde bakim veriyoruz ve devam ediyor neden geriye donuk icin dilekce veya bimere yaziyorsun unut eski maas his birsey alamazsin.benim anlamadigim memurlar eve odalara bakarlarmi odalara bakacagiz dedi ve odalara baktilar

Bakarlar tabii, bazen kontrollerde resim bile çekerler
Gelen heyet öyle bakar tabi herkese.

@Zorro ilk defa görüyorum 2013 ten beri bakim maasi aliyorum memurun odaya baktigini gomedim istanbuldada heyet geldi hata iceri bile girmediler ben buyur ettim ilaki bir kahvemi icin dedim onlar hayir sadece cocugu kapiya getir görüp gidecegiz dedi.

agustos 2017 de yine heyet geldi bu sefer antepde 2 bayan 1 erkek onlarda sadece merdivenin uzerine kapi girisine oturup soru sordular hata eve bakacakmisiniz dedim hayir biz evi kesif etmeye gelmedik cocugu gorduk sizinle gorusup gidecegiz dedi??? Bu eve odalara bakma neyin nesi ustelik benim oglum takintili bir hasta surekli dagitoyor ve ilacla sakinlesiyor surekli birseyleri evi dagotmak istiyor o zaman ne olacak

Yildizcan
malesef kımı heyet böyle yapıo nıye tvnız son sıstem yada nie 2 tane . ç makınanız var yok buzdolabınız var pc nız var tabletınzı var gibi sorular sorabılıyo aslında tv ya da pc luks değıl ustelık hedıye olarakda verılmıs olur burda szın olayda üzüm yemek değil bagcı dövmek .resmen ıtıraf edıkler deyıkler kı nie bimere cimere yazdın.sıze böle davranma sebeplerı şikayetlerınzden dolayı ıntıkam almak gibi bişi .eğer olumsuz bişi çıkarsa yenıden heyet isteyın ve de şikayetçi olun nie bimere şıkayet ettın dıe bana ters davrandılar evımın her yerını gezdıler de.

Üst Alt