Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli/Gazi Park Kartı ile engelli alanına park edebilir miyim?

Merhaba , hafta içi bende %90 üstü raporla başvurdum.Ertesi sabah onaylayıp postaya verdiler.Üzerime araç yok.
Ayrıca kart değil A4 kağıda yazıp yolladılar , ben kesip pvc kaplattım , biraz büyükçe..

Kargoya verdikten sonra mail yada sms geliyor mu ? 2 hafta önce onaylandı ama ses seda yok.

aracımız yok ama engelli ehliyetimiz var : başvursak bize de verirler mi :D

@hepsiyAh,

Araç yoksa neye yarar park kartı ne yapacaksınız o kartı merak ettim. Engelli arkadaş başvurdu red yedi.

Engelli b sınıfı kodlu ehliyet varsa e devleten basvuralabiliyor

@ikiz_34,
Artık plakada engelli işareti yok yıllardır böyle. Onun yerine Park kartı uygulamasını çıkardılar.

@Umut A.,
Her yerde uygulama farklı demek ki. Benimkini de kargoya vermişler dağıtımda bekliyorum gerçi evde değilim ama. Eve gidene kadar gelir inşallah

@Uğur Başar,
Renkli mi siyah beyaz mı? Daha gelmedi meraklandım😀

Merhaba arkadaşlar, ben de bu karta e-devlet üstünden başvurdum, başvurum aynı gün onaylandı. Kart da (bir a4 kağıdı aslında) adresime gönderildi.

selamlar, adıma kayıtlı 2 el otomatik engelli aracım var, araç ruhsatta da engelli aracı olarak işlendi, 01/08/2025 günü başvurdum halen başvuruma bir sonuç alamadım, sistem çok yavaş çalışıyor

Benim ortopedik engelim var sol el ampute araçta özel tertipat istiyor bende para olmadığı için değiştirmedim aracı mesela otomatik ve sinyal kolları sağa geçecek deniliyor benim şuan ki aracım normal manuel araç bu belgeyi bugün aldım ben araca koysam her hangi bi sıkıntı olur mu

Engelli sınıfta alınmış bir ehliyet olması yeterli diğer şeylerin önemi yok zaten e-devlet'ten 2 şekilde engelli park kartı için başvuru yapabiliyorsunuz biri engelli b sınıfı toplu ehliyetinizin olması diğeri de %90 ve üstü rapor olması

@xkatip74,
Benimki bir buçuk ayda geldi adrese göndermişler adreste bulunamadığı için geri gelmiş emniyetteki memur aradı ister buradan alabilirsin dedi ben tekrardan adresime gönderin dedim gönderdiler

@Antalya11,
Araçta gerekli tertibat yok ise 1. Kasko Sigorta devreye girmez. 2. %100 haklı bile olsan %100 haksız olursun yetersiz ehliyetten işlem yapılır.
Araçta trafikten men edilir. Tertibat takılup Proje çizilecek, TSE onaylatılıp Noter de Ruhsata işlenecek

Üst Alt