Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli erken emekliliğinde düşük oranlı raporum soruna yol açar mı?

@ozmuşlu

dostum senin daha önünde 4400 güne tamamlaman gereken prim günün var. Velev ki gittin yeni rapor çıkardın o bile,
yüzde 60-79 arasında bir oran olsa bile bu sefer 4000 gün prim gerekiyor. senin rapor oydu buydu uğraşmaktan çok,
önce nerdeyse 9 sene kesintisiz çalışıp 4000 prim gününe ulaşman lazım, ondan sonra engelli raporu işlerine bakarsın.
prim günün çok az.

cuneytdj

peki 4400 prim günü kaç yıla tekabül eder ???
diyelim 4400 pirim günü tamamladık engelli raporumuz yüzde kaç olmalı ???

ozmuşlu

12 yıl kesintisiz çalışman gerekir. sonra yüzde 40 raporun olsa da yeterli. ama o günün şartları rapor oranları ne olur bilinmez.
kesin olan önce 12 yıl kesintisiz çalışıp prim gününü doldurman lazım

cuneytdj

eyvallah üstadım güzel aydınlattın...
mesela eyt de benim çevremde bazıları kredi çekti sgk ya yatırdı pirim günlerini adam emekli oldu. bizde de öyle birşey olmaz mı çünkü beim sigorta girişim 2008 15 sene ediyor raporu işini halletsek yani emekli olacağımdan değil merak ettim sadece....

Üst Alt