Sayın SoiL;
İki mesajım arasındaki farkı nickime ve yazdıklarıma bu denli vurgu yaparak ortaya koyduğunuz için öncelikle teşekkür ederim.
Her mesajımı aynı bakış açısından ele almam gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın.
Cevap verirken benim mesajımdan esinlenerek maddeler halinde sıralama gereği hissetmişsiniz ancak benim mesajımdaki maddeleri, her maddede başka bir arkadaşın yorumuna cevap vermek maksadıyla koyduğumu yazık ki gözden kaçırmışsınız.
Bana cevap yazarken bu denli sert bir uslubu tercih ettiğinize göre sanırım mesajım, tarafınızdan size ve düşüncelerinize yapılan bir saldırı olarak algılanmış ancak ben sadece şu ana dek çevremden edindiğim izlenimleri paylaşmıştım.
Her ne ise;gelelim kafama çarpar gibi yazılmış cevabınızla ilgili yorumuma:
Sorumu şu şekilde değiştireyim o halde;
"Diyelim ki birini seviyoruz ve onunla yuva kurmak istiyoruz.Ancak bu kişi her işte çalışabilecek durumda değil ve iş bulma ihtimali çok zayıf.Çok uğraşmasına rağmen bir türlü muvaffak olamıyor.
Bu arada evlenmişiz çocuklarımız okula gider olmuş.Masraflar içinden çıkılamaz bir hal almış ve bütün yük bizim üzerimizde."
Böyle bir durumda birbirini seven bu iki insanın geleceği acaba nasıl olurdu?
Bu sefer sizin tabirinizle genelleme yapmayacağım ve yorumu size bırakacağım.
Unutmadan 4.Maddenizle ilgili olarak da şunu sormak istiyorum:
Beni tanımadan sadece yorumlarımdan hareketle hakkımda önceliği para olan kadınlardan olduğum yargısına nasıl varabildiniz?
Şunu kendimden emin bir şekilde söyleyebilirim, ki beni tanıyanlar da bu konudaki düşüncemi ve yapımı çok iyi bilirler;
istr bana enayi veya isterseler aptal desinler,eğer birini seviyorsam ve onun bana olan sevgisinden de eminsem fiziki veya maddi durumu ne olursa olsun gerekirse ömrümün sonuna kadar evin geçimini tek başıma karşılamayı dahi göze alırım.
Bu nedenle size nacizane bir tavsiye; Lütfen beni tanımadan kişiliğimle ilgili asılsız yargılar ortaya koymayın.
Saygılar.
Yera