2017 deydi sanırım ehliyeti yenilemek için özel hastane kabul olmuyor dediler. Mecbur numuneye gittim. Öyle rezillik çektim o hastanede anlatamam. Askeriyenin sınavına giren adaylar ankaraya heyete gelmiş.7 saatte çıkabildim hastaneden ve ertesi gün bir daha gittim.Özel hastaneye daha fazla para vermeyi yeğlerdim ) sağlık kurulu işi mahvetti gerçi.zorluk çıkardı. 3 hekim onaylı fizik tedavi kurul raporu için tekrar sevk etti.Kuruldaki memur, sen o raporu alıp gelsen de sana olumsuz karar verecekler dedi.Çok üzülmüştüm.3 hekimi heyetten de geçtim. O Rapor sonucuna göre ehliyet alamazsın dedi fizik tedavici.Ama belli olmaz doktor insiyatifi var dedi. Doktorun insiyatifini sağlık kurulundaki memurdan en başında öğrendiğim için işlemleri devam ettirmeye cesaret edemedim.Pandemiden dolayı da süreyi sürekli uzatıyorlar.Gittiği yere kadar gitsin diyorum.Sıfır araç almaya niyetlenmediğiniz sürece acele etmeyin derim. Ben niyetlenmiştim, kursağımda bıraktılar.Yaşadığım bunalımı anlatamam.Araba değil ev aldım belki de böylesi daha hayırlı oldu.ikinci el arabamla devam.Sağlık kurulu doktorları eskisi gibi değil,sıfır araç almaya kalkanlar çoğaldı. Bundan mı bilmiyorum