Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ?

Timurlenk - Bozkırların Son Göçebe Fatihi
Yazar: Beatrice Forbes Manz

Engereğin gözü && Zülfü Livaneli

[FONT=Arial]Köy Enstitüsü Yılları-Talip APAYDIN[/FONT][FONT=Arial]

Köy Enstitüsü Yılları, bu kurum içinden yetişen bir yazarın, Talip Apaydının kaleme aldığı, öğrencilik yıllarına ilişkin anılarından oluşuyor. Köy Enstitülerinin kurucusu Hakkı Tonguç la son görüşmelerinde, Tonguç un Enstitüye nasıl girdiniz, nasıl okudunuz, bu duruma nasıl geldiniz, biriniz bunu anlatın sözü üzerine,“Geç de olsa, ben bu görevi yerine getiriyorum diyen Apaydın, her zamanki duru ve içten anlatımıyla Köy Enstitüleri gerçeğini birinci ağızdan aktarıyor.[/FONT]

Hayvanlardan Tanrılara Sapiens-Yuval Noah Harari

Kara Ateş (Dark Saga serisin 6. kitabı) - Christine FEEHAN

Onlar sonsuzlukta ruh eşlerini arayan karanlığın efendileriydiler.
Darius, daha turne grubuna katılmayı kabul ettiği gün onu uyarmıştı. Tempest onun acımasız dudaklarını, sert hatlı yüzünü ve karanlık gözlerindeki ruhsuz boşluğu gördüğünde bu uyarının ne anlama geldiğini sormaya korkmuştu.

Aliya İzzetbegoviç - Köle Olmayacağız.

Aşk Türü'nde;
Mürvet Sarıyıldız - İki Camii Arasında Aşk,
Ahmet Günbay Yıldız - İstanbul Yüzlü Kadın,
Goethe - Genç Werther'in Acıları.
Dini Tür;
Salih Suruç - ALLAH'IN ELÇİSİ HZ. MUHAMMED (S.A.V)'İN HAYATI

Anlaşılan o ki tavsiye kitaplar alacağımız arkadaşlar edineceğiz ;-)

Nietzsche Ağladığında... Irvin D. Yalom (10 yıl önce okumuştum tekrar okudum. 10 yıl önce de etkilenmiştim ama şimdi daha farklı bir bakış açısıyla farklı çıkarımlarım da oldu. Yine etkilendim. 10 yıl sonra tekrar okurum belki. Bana bu kitabı 10 yıl önce tavsiye eden arkadaşım A_GEYiK'e de burdan teşekkür ederim)
Mustafa Kemal'in Sırrı... N. Fevzi Bilir (Şiddetle tavsiye ederim)

Sefiller

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 yıldır kitap okuyamıyorum. okumuyorum. vs. vs. Kitabı sevdirecek biri varsa buyursun. ben buradayım.

Kafa mı boş romanlarla doldurmam ben bu yaşıma kadar bir roman bitirmedim ama tarih otobiyografi kişisel gelişim okurum Leo busgalia iyidir bak yaşamak sevmek ve öğrenmek diye bence bir çok roman kaldırılmalı piyasadan milletin hayal dünyasından bize ne arkadaşım gerçekle uğraşırım gerçek olmayan şeyle değil.zaten amaç ders vermek ise insanlar yaptıklarıyla anılırlar düşünceleriyle değil böyle olmasıda gerekir fikrimce.Bütün düşünceler işlemez bu hayaatta eylemlere bakılır kanunen bile böyle istediğini düşünmekte özgürsündür ama her düşündüğümüzü eyleme dökersek sıkıntı çıkar romanlarda diziler hep entrika hep hayal ürünü olan şeyleri yansıttığı için karşıyım her kitap ve dizi için demesemde genel olarak böyle ondan sonra toplum çığırından çıktı neden okullarda mafya kılıklı öğrenci toplulukları tecavüzler arttı bunların temelinde hep o entrikalar var o yüzden durum bu malesef neyse haydi iyisiniz izin verdim (-) vermenizi :)

siz okuyun ( kapı koluna yavaşça usulca sessizce uzandı gecenin bir karanlığında falan filan)

gereksiz tamlamalarda bitiriyor beni zaten

okuyacak kitap bulmak ta ne zor şey. kitapçıda kitap özetleri okumaktan gözlerim pörtlüyor, 1 2 tane alıp geliyorum, okumaya başlayınca ayal kırıklığına uğruyorum. bu günlerde dan brovn un başlangıç kitabı çıkacakmış. konusu ilgimi çekti. omu nekliyorum

Ayşe Kulin - Kanadı Kırık Kuşlar
Kristin Hannah - Bülbül
Turgut Özakman - Romantika

Aeden 'e başladım, ama sürünecek gibi..

Üst Alt