Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En İyi Dizi Hangisi..?

'Kardeş Payı'nı izleyen yok mu? Kimse bahsetmemiş. Forumda çoğu dizi için başlık açılmış. Kardeş Payı'ndan hiç söz edilmemiş...

bana göre yerlilerden kardeş payı ve diğer yarım,
yabancılardan super national ,rangrasiya..

Kardeş Payını bi kaç gündür netten izliyorum ve gercekten izlerken çok eğleniyorum

altyazı izleyebilenler için iki komedi dizisi:

2 Broke Girls (IMBb puanı 7.0)
Friends (IMBb puanı 9.0)

Ulan İstanbul'a bayılıyorum Sırf bu diziyi
Yaren (Şebnem Bozoklu)
Karlos (Erkan Kolçak Köstendil)
Ferdi (Kaan yıldırım)
Servet (Zihni Göktay) İçin İzliyorum..

Yeni dizilerden Diğer Yarımı sevdim.. Eğlenceli bir kadrosu var. Favorim laz imam ve dedeler..:D Radyocu çocuğu hiç sevmedim bayıyor sürekli edebiyat parçalıyor ya "aman yaw bırak artisliği adam gibi konuş" diye diye izliyorum.! Daral geliyor içime o konuşurken. Onun dışında konu olarak ve oyuncu kadrosu ile şirin bir dizi...:)

akıcılığı ve kaliteli rol dağılımıyla rizzoli & isles, doktor dizilerini hiç sevmem aman şimdiye kadar izlediğim en iyi dizi dr. house, her ne kadar türk versiyonuyla rezil edilmiş olsada monk, dolandırıcılık dizilerinin en iyisi hustle, vikings dizisinin ilk 5 bölümüne baktım kaliteli bir diziye benziyor lakin kyle xy de olduğu gibi yayından kaldırılma ihtimaline karşın tüm sezonlarının bitmesini bekliyorum:) neden hiç yerli yok diye eleştirmeyin iki saatlik dizi yapacağız diye memlekette izlenecek dizi bırakmadılar basit replikler bile zaman geçsin diye uzattıkça uzatılıyor adam türk kahvesi istiyor gerçek hayatta kahve dizidekinden daha çabuk yapılıyor birde reyting alırsa dizi devam etsin diye ana konudan tamamen kopulup saçma sapan yerlere gidiyor işi tadında bırakmayı bilmiyoruz

Kardes payi,Güldür Gülgür ve Kara dayi birde trt-1´´de Ömür dedig varya bunlar güzel bunlardan en iysimi guldur guldur ..

En iyi dizi bence halen daha Leyla & Mecnun:)

En iyi dize bana göre "kara para aşk"Burada sanırım hiç başlık açılmadı benim seyrettiğim tek dizim.. Senaryosu da oyuncu kalitesi de çok iyi. oyuncular çok uyumlu Engin Akyürek ve Tugba Büyüküstün süper..
Erkan can zaten biliniyor fakat bu filmde biraz şaşırttı ezber bozdu, Kadir Savun olma yolundayken Erol Taş oldu, ama bu onun ne kadar profosyonel sanatçı olduğunun bir göstergesi

Bir bayan olarak benden beklenmedik bir cevap olucak ama kurtlar vadisini çok severek izliyorum.

Benim için halen daha leyla ile Mecnun :)

şuan için 'adı efsane' diyecegim :) Erdal Beşikçioğlu varsa guzeldir o iş ;-)

Benim için dizilerin enlerinden bitanesi Moon Lovers :eek:

Tabikide arka sokaklar her sezon sınırsız bölümleriyle :)

Bizim kuşak nostalji olsada BİZİMKİLER gecen Çorum tv de KURUNTU AİLESİNİ dizisini buldum.:D

Üst Alt