Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En güzel müzikler

[FONT=Roboto]Djelem,Hitlerin katlettiği 350 bin çingene için yakılmış bir ağıttır.1971 yılında Londra'da yapılan 1. Dünya Çingeneleri Milli Kongresi'nde bu şarkı,Çingenelerin milli marşı olarak kabul edilmiştir. [/FONT]
[FONT=Roboto]

[/FONT]

[FONT=Roboto]Djelem,Hitlerin katlettiği 350 bin çingene için yakılmış bir ağıttır.1971 yılında Londra'da yapılan 1. Dünya Çingeneleri Milli Kongresi'nde bu şarkı,Çingenelerin milli marşı olarak kabul edilmiştir. [/FONT]

Bilmiyordum ,öğrenmiş oldum , şarkı da çok güzel ,özellikle keman ezgileri .

@SERAFİM bu sana gelsin...[/video]

Çok beğendim ,teşekkür ederim ,enfes olmuş ,robotlar bile coşunca gitar filan kırıyormuş ,bunu da öğrenmiş oldum :)

@SERAFİM bu sana gelsin...

Anca serafime kıyak yapıyorsun. Hani bana? 🙄

Bi arkadaşım vardı , kendine çiçek sepetinden çiçek söyler ,sonra da bana bunu sevgilim ,bunu arkadaşım gönderdi derdi .

Aklıma onu getirdin :)

MeTePe , yıllar ,yıllar önce rahmetli Harun Kolçak'la tanışmıştım , çok iyi bir insandı ,insani yönü çok kuvvetliydi , o'nunla aynı gün 15 temmuz'da doğmuşuz .

Belki de bu nedenle iyi anlaşıyorduk ama çok içiyordu , pırıl pırıl bir insandı ama sanki çok mutsuzdu .

Sesindeki hüzünden anlaşılıyor .

Özledim o'nu .....

Üst Alt