Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atananlar..?

Sağlık daire başkanlığı tarafından aranan yada arayarak kendilerien ulaşan oldu mu?

Ben de işlemleri hallettim. Sağlık için aramadılar daha. Büyük ihtimalle güvenlik soruşturmasından sonra ararlar.

Hayır gelmedi. Benim raporum sürekli anma isdihdam boş

Arkadaşlar merhaba. Ben de Emniyet’e atandım. İstanbul’dayım. Beni mal beyanı için daha kimse aramadı. Benim gibi hala aranmayan var mı ?

Bir de evrakları teslim ederken bana söylenen “ Önce raporunuzu sağlık daireye göndereceğiz. Yeni bir rapor istenecekse İstanbul size bilgi verecek” şeklindeydi. Güvenlik soruşturması ile rapor inceleme süreci birlikte mi yürütülecek acaba?

akasya

Banada söylenen güvenlik soruşturmasının rapor incelemesinden daha hızlı bittiğiydi

Günaydın Arkadaşlar.
Farklı farklı bilgiler var hep. Ara sıra genel müdürlüğü arayıp gelişmeleri sormakta fayda var

Bugün sağlık daire başkanlığını aradım. ( 10 gündür sürekli arıyordum bugün çok şükür açtılar) Raporum henüz ellerine geçmemiş. Sivil atamayı aradım biz postayla yolladık diyolar. Allahtan hayırlısı bakalım

Acaba sağlık daire başkanlığı değilde başka bir birime göndermiş olabilirler mi?

pelooo
Raporlar EGM sağlık daire başkanlığına yollanıyor. Oradaki incelemeler sonrasında kabul yada eksikliklerin giderilmesi için yazı yazılıyor

Utku_Erol92
Başka nereye yollayabilirler ki? Aradım sivil atamayı da postayla yolladıklarını söylediler. İki blok yana postayla mı yollanır :(((( bu yüzden 3 ayları buluyor bu işler

Bende bugün arayıp öğrendim. İki haftadır sürekli arıyordum bugün cevap verdiler

Ben de bugün İstanbul Emniyetinde parmak izi verdim. Mal beyanında bulundum. Başkaları da vardı. Bazılarının raporları eski bulunmuş. Yeniden rapor istenmiş. Sizin istenmediğine göre rapor onaylanmıştır dediler. 1.5-2 ay sürermiş. Bekleyeceğiz artık.

akasya

Hayırlısı olsun bakalım. Bana böyle cevap veren olmadı maalesef. Sorduğum soruların hepsine bilmiyorum cevabı aldım maalesef. Bende dahada sormam birşey kuruma yani.

Müjde....

Evraklar toplu olarak Sağlık Daire Başkanlığına bugün gelmiş. İmzaya sunmuşlar. Birkaç gün içerisinde imzalanır dediler. eksiklik soru vs gibi durumlarda da hemen döneceklermiş

tato78

Güzel bir gelişme hocam sağolasın bilgilendirdiğin için. Hayırlısı olsun bakalım

Acaba güvenlik soruşturmasında bir gelişme var mı onuda öğrenmek lazım ama bilgi vermiyorlar maalesef

Utku_Erol92

Atamadakilerin söylediği sağlık raporlarından önce sonuçlandırdıkları. Eğer bir sıkıntı görüğ derinleştirmezlerse şimdiye kadar bitmiştir bile

tato78
Bilgi verip emek verdiğiniz için size teşekkür ediyorum hayırlısı olsun bakalım.

pelooo
Benimde temennim o yönden :) Umarım martta başlarız

Süpersin ağabey :) Teşekkürler bilgilendirme için.

Atandıktan sonra da iletişimi koparmayalım. Birgün mutlaka bir işimiz düşebilir birbirimize

Utku sanırım seninle whatsapp tan konuşuyoruz. Bayanların da çekinceleri varsa sonderece haklılar. birşey diyemeyiz

Emniyette memurum ben de 2006 girişli polis idim psikiatri rahatsızlığı nedeni ile D dilimi verdiler gih memuru oldum 2010 yılında kimi arkadaşlar malülen emekli ol kontrol muayenesi konmaz diyor kimi konur diyor net bilgisi olan var mı bu konuda.

Üst Alt