Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Tekniker olarak atanalar bu başlık altında toplanabilir mi
Merhaba,
Ben Emniyet Genel Müdrülüğü Kırklareliye tekniker olarak atandım. Şimdi süreç nasıl ilerleyecek?onlar mı bizi arayacak? Biz mi onları arayacağız ? Evrak teslimi vs nasıl oluyor?
Tekniker kadrosuna atananlar benimle özelden iletişime geçebilir mi? Dileyen cep nosunu msj atsın konuşalım. Dileyenede ben cep numaramı verebilirim. Birlikte hareket edip sonuca daha kolay ulaşabiliriz
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı olsun. 2018/1 atamasıyla istatistikçi olarak atandım. Kötü bi haber vereyim hala bekliyorum işe başlamak 7-8 ay sürüyor inşallah sizinki daha çabuk biter.
Ben de emniyet genel müdürlüğüne teknisyen olarak atandım emniyet genel müdürlüğü resmi internet sayfasında atanmak için istenen belgeler arasında güvenlik soruşturması formu koymamışlar yoksa artık güvenlik oruşturması yapılmayacak mı?
önce emniyet genel müdürlüğü resmi internet sayfasından ekpss yi kazanan adaylardan istenen gerekli evrakları tamamlayacaksın
ondan sonra ankara kızılayda bakanlıklara gideceksin içişleri bakanlığının yanındaki emniyet genel müdürlüğü personel daire başkanlığına evraklarını teslim edeceksin
ardından güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma süreci başlayacak süreç tamamlandığında soruşturma olumlu sonuçlanırsa seni kazandığın yere gidip işe başlaman için çağıracaklar
Öncelikle açıklama için teşekkürler. İşlemler tamam güvenlik soruşturmasını bekliyorm. Sizce tahmini maaş aralığı ne olur? Birde gücenlik soruşturmasında bir promle çıkarsa birdaha memur olamaz mıyım? puanımda yana sanırım
bildirim almamayı olumsuz algılamamak lazım. Demekki hala bir sorun teşkil edecek durum yok. Umarım hçbir sıkıntı çıkmadan biran evvel atamamızı yaparlar ve yeni görevimize başlarız