herkese maaş bilgisi postalanmış bana gelmedi cimerden öğrendim , 3 ay kontrol yazısı sevki gelmiş bana gelmedi.herkes kontrol muayenesinde ne oran verilmiş raporunu görmüş ben görmedim.bu nedir nasıl bir uygulamadır her hastane nedne böyle farklı uygulama yapıyor anlamış deeğilim.yazıyı cimer den sormuştum bana cevap gelmedi bir ay boyunca bizat gidip kendim sevk yazısı aldım .büyük ihtimal yetişmeyecek hastane sgk ya yollamır mı zamanında bilelm .170 bir halt bilmiyor yazılı cevep da özellikle vermiyo rbilgisizlikleri kanıtlanmasın diye telefonla ısrarla arıyorlar. telefonda da her biri farklı bir bilgi veriyor.engelli halimle her defasında sgk birim,ne gidemiyorum cevap alacağım merci yok.cimer de yazılanlara sgk artık eyt yoğunluğundna bakmıyor bence...özetle 2 yıllık raporla 2 yıllık vergi indirimi ile emekli oldum.konteo randebu sevk yazısını sgk bizzat alıp hastaneden geçen cuma heyete girdim .bana raporumu vermediler e nabıza da yüklemiyoruz dediler. bu böyle mi herkes raporu görüyor alıyor bana söylenen bu doğru bir ifade mi