Konu hakkında Gelirler İdaresi başkanlığı, Engelli ve Tespit derecelendirme müdürlüğü/ Müdür V. Mehmet Ayçin ve Grup başkanı Kamil Ozkan bey Mağduriyetleri kabul etmektedirler çalışma olursa destekleyeceklerini söylediler.
Sağlık Bakanımızın talimatıyla Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ilgili Bakanlıklara konu hakkında resmi yazı yazılmıştır, AİLE BAKANLIĞI VE ÇALIŞMA BAKANLIĞI ilgili yazıya olumlu cevap vermiştir, çalışmayı destekliyor ama HAZİNE VE MALİYA BAKANLIĞI GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞI resmi yazıya cevap vermediğinden çalışma bir türlü başlayamadı bu konuda desteklerinizi istiyoruz
Gelirler idaresi başkanlığı na Sağlık Bakanlığı tarafından resmi yazı yazılmıştır ocak ayından beri gelir İdaresi başkan yardımcılığı Mahmut sutçü beye bağlı birim resmi yazıya cevap vermemiştir.
Cevap Yazılırsa Sağlık Bakanlığı aşağıdaki madde 20 e dayanarak çalışmaya başlayacaktır çalışmayı Aile Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı destekliyor
Konuyla alakali Sosyal medyada bilinçli ve bilinçsiz tüm engellilere korku verilmektedir, Siyasi
malzeme yapılmaktadır.
Ben mağdur değilim çalışan bir engelliyim
Aklınıza takılan bir şey olursa beni arayabilirsiniz Konu 4A SSK lr çalışan tüm engellileri ve emekli olmuş 4A SSK I tum engellileri ilgilendiriyor.
Sürekli rapor ve sürekli vergi indirimi ile emekli olduktan sonra 2-3-7 yıl geçtikten sonra SGK tarafından kontrole çağrılarak Yeni yönetmeliğe gore rapor alinip engel oranı yüzde 40'ın altında kalanianın Maliye bakanlığının onay verdiğinde emekli maaşı kesiliyor, ayni engel devam ediyor engelin de iyileşme yok.
MADDE 20-(1) Bu Yönetmelik hükümlerini Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Sağlık Bakanı müştereken yürütür. Konunun hakimi ve sorumlusu olarak sürekli birbirlerinize yönlendirmenizi değil ivedi olarak ilgilenerek çözüme ulaştırmanızı rica ediyorum. Aşağıda yer alan yönetmeliğe ek veya geçici madde eklenmelidir.
20.02.2019-https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/02/20190220-2.htm
Saygılarımla