Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elde ve kafada titreme olan var mı?

Konular
73
Reaksiyonlar
366
Depakine başladıktan sonra arttı. Sizde durumlar nasıl elim o kadar çok titriyor ki çay içemiyor yiyeceği kaşık çatalda tutamıyorum. Kafam titrediğinde sinir basıyor. Dengem bozuluyor. Benzer durum yaşayan arkadaşlar var mı?

Bende depakin kullanıyorum öyle bir şey olmadı

Ben sabah-öğle-akşam alıyorum. Tek bir yan etkisi görmedim.

Nörotransmitterleri etkileyen bir ilaç bu . Özellikle ince motor becerisini etkilemişe benziyor. Bu ilaç el titremesi ( tremor), denge sorunları (ataksi) gibi yan etkiler yapabiliyor.

Ben her zaman şunu deneyimlemişimdir şimdiye kadar piyasada ne kadar antipsikotik varsa denedim ve şunu öğrendim ,ilaçların beyinde hedeflediği yer bozuk ve anormal değilse o ilaç kişide bir çok yan etkiler yapıyor. Çünkü o kimyasallar bozulmayan yeri bozup yeni hastalıklar üretiyor.

Üst Alt