Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitek MEB sonuçlarının açıklanma tarihi olarak 21 Temmuz'dan sonra diyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
45 net yaptım m.c.o ama bir soruyu hatirlamiyorum 46 olabilir belki ama inan çokta umudum yok :) sizin nasıl geçti acaba

en azından bi acıklama yapsalar da bizde ne kadar bekleyecegimizi bilsek demi :(:mad:

ali_asker;

Bana dediysen eğer hizmetli kategorisi ali :)

MEB en azından bir açıklama yapmalı. şu tarihte şu zamanda açıklanacak diye. herkesi burda bekletmeye hakları yok bence

kardeş sen atanırsın sen fazla stres yapma bence

Bilmiyorum Walla Heryerde 46 Yaptım 47 Yaptım Diyenleri Görünce İnsanın Morali Biraz Bozuluyor :) Tabi ki Benden İyi Olan Herkes Kazansın Gerekirse de Kazanamayalım Asla Haksızlık Sevmem Umarım Sadece Hakedenler Kazanır Ve Umarız O Torpil Ya da Kimileri Çoktan Atandı Dedikoduları Yalandan İbarettir...

Sinav basvuru klavuzunda souclarin 21.07.2010 tarihinde aciklanacagi yaziyor. Sinav basvuru suresinin uzatilmasi ve sinav tarihinin ertelenmesiyle ilgili internet sitesinde aciklama yaptilar ama sonuclarin aciklanma tarihiyle ilgili herhangi bir aciklama yoktu.

Arkadaslar...Hayırlısı...Stres yapmayın...ne yapcaksınız..mecburen..bekleyceksınız..Baska yolu yok..ınsallah hepınızde...kazanır memeur olursunuz..Allah gönlune gore versın..:D:D

bu sınavda tamamen torpil konuşacak...bu yüzden tarihle oynayıp duruyorlar...
sınavın başvurusu yapılırken atanmak istediğiniz yerlerin yazılmasından belliydi zaten torpil olacağı...çünkü önce puan gelir sonra atanmak istediğiniz yerleri tercih edersiniz... ama bu sınavda puan bile gelmeyecek...

muhabbet23;

Amin amin ama stres yapmamak elde mi :)) benim bir kötü huyum var beni bir olay etkilerse sabaha kadar o olayın tesirinde kalırım uyuyamam rüyamda bile gece sınava girdim bi kaç kez sorular biraz zordu :)) en azından ben asla kaldıramıyorum heyecanlı olayları :D keşke açıklasalardı 26 temmuza kadar beklenmez şimdi :D

KİMANE...haklısın..kardesım...herkes öle olur..ama..ne yapcan..kendını yıpratıyorsun..zamanı gelınce..açıklarlar...elımızden bır sey gelmıyor..yetkılı mercılerı beklemek zorundayız..:):)

Meb

Arkadaşlar meb sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bilginiz var mı

muhabbet23;

Evet o da doğru hayırlıysa olur.Bi de bakıyorum 5.000'lerdeyim :D o zaman yalandan beklemiş olacağım =)) hayırlısı neyse o olsun hiç uyuyamadık bari biraz uzanalım =))

eğitekin sınavla ilgilenen kısım nuamrası [SIZE=2]
[/SIZE][FONT=Segoe UI][SIZE=2][FONT=Segoe UI][SIZE=2]0312 497 40 16 4448383 bilmez bunu ara bak adam 13 diyo
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Belli değil fatma arkadaşım kimi 21 temmuz diyor kimi 26 temmuz hala bir netlik yok...

yani varya bugün açıklanmaszsa şayet bir sürü kişi açıklandığında gidemeyecek hale gelecek.çıldırtmış yada kalpten gitmiş olacaz.ama bence bugün açıklanmayacak olsa duyurulurdu.sınav günü 110 tl iptalini duyuran bunu da ilan ederde.yani word de 2 satır ertelenme yazısını yazacak memur yoksa meb de 5000 kadro az gelir 5000 daha alsınlar....

ayla_saglamyasar;

bence de katılıyorum sana 5000 daha alsınlar :)

ayla sağlamyaşar hanım size katılıyorum evet 5000 kişi daha alsınlar

kardeş meb neye dayanarak onu söylüyor gününden sonra yayınlanırsa ben bunda kasıt ararım ne demek istediğim anlaşıldı umarım

cevre gorevlısı , programcı sınavlarını acıklıyor meb sınavı bekletıyor ne bıcım bı kurum bu ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt