Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitek MEB sonuçlarının açıklanma tarihi olarak 21 Temmuz'dan sonra diyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
29
Reaksiyonlar
0
4448383 Çağrı Merkezi çalışanı 21 Temmuzdan Sonra diyor!!!!!!

Opsss bu ne yavvv bu gün zor geldi tam tarih söylemiyorlar mı ne diyor peki ?

dünde başka sitelerde sorduk 21 de dediler diyo bunlarda bi çeşit hepsi bi hava biz memur olunca böyle olmayalım :)))

ne yapalım bende eğiteki arıyorum cvp vermiyor

YA BEN DÜN MEB'İ ARADIM (03124974016) YARIN AÇIKLANCAK DEDİLER.AÇIKLAMAZLARSA SİTRESİMİZ BÜYÜR YA ZATEN BU GECE SABAH OLMAK BİLMEDİ...:confused::confused::confused:

Bende bu sabah bakalığa sordum ay sonunda diye bilgi verdiler sınav tarihi 1 hafta ertelendiği için dediler

kimsenin birbirinden haberi yok yani bu nasıl iş yaa bizim kadar önem vermiyorlar işlerine. heyecandan ne yapacagımızı bilemiyoruz

öğleden sonra saat 13.30 gb miş

herkes bişey diyor offff

Arkadaşlar MEB Sınav sonuçları tarihleri ne zaman diye bilmeden yorum yazmayın. Ciddi olarak yazalım lütfen:(

kesin bi bilgsi olmayan yazmasın lütfen yaaa zaten zor bekliyorruz bugün mü degil mi ? :confused:

kesin bilgi ne demek arkadaşım millet arıyor soruyor her memur ayrı bişey diyor kesin tarih diye bişey yok

Tüh be sabaha kadar rüya gördüm sınava bi daha girdim rüyamda ama olmadı maalesef sorular bu sefer biraz daha karışıktı :) heyecandan uykuda bile ölebilirdim kahretsin biraz daha mı bekleyecez :)

ben uyuyamadım heyecanlandan kalbim küt küt aşık olurken bile böyle atmıyordu kalbim :D

Bende 10: 42 aradım öğlene kadra sitede acıklanacagını soyledıler. Hızmetlı kadrosu için bilgi sahibi olmadıklarını söyledi memur::::::::::::::::::::::(

arkadaşlar ben de personel genel müdürlüğünü aradım, sınav tarihi ertelendiği için böyle bir gecikme olduğunu söylediler. net bir tarih belirleyebilmek adına 28 ine mi kaldı bu durumda dedim, ay sonuna kadar açıklanacak internette takip edin dedi memure hanım :mad:

O zaman MEB sitesine sonuçları sürekli takip edelim.

yani 1 hafta daha bekleyebiliriz de öyle mi offff

arıyorum ama telefonlar hep mesgul :mad::mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt