Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin...

Dünya da en güzel şey ece varmaktır.
Her anlamda...

Dönüp duran bir çark.
Akıp giden bir zaman...

Ayrılığın karşılıksız sevgiden daha kötü olduğunu söylerler...

Adımlarını topla. Gidecek yerimiz yok kalbimizden başka...

Yanlız pandemi döneminde " bi uzaylılar kaldı başımıza gelmedik onlar da gelsin tam olsun " derken ironi yapıyorduk :))

Ezmişlerdir belki seni üzerinden geçmişlerdir hiç acımamışlardır,bencillerle dolu çünkü bu dünya....

Sen sevmek istemiyorsun sen sevilmek istiyorsun. Sen kaybetmekten korkmuyorsun ne olursa olsun kazanmak istiyorsun.
Öyle yada böyle sen yaşamak istemiyorsun sadece ölmek istemiyorsun. Araf'ta bile değilsin yani...

Düşlerimde bile yalnızım...​

Bazılarımız şiirlere tutunuyor,Bazılarımız şarkılara,Bazılarımız filmlere tutunuyor,Bazılarımız kitaplara.Sanırım artık insan,Tutunamıyor insana.- Ramazan Samet Yılmaz, Başlıksız Acı(Düş Uçurumu)

Öyle 12 tane üzüm yemekle düzelmiyor hayat.
12 ayrı bağın 12 üzüm fidanından 12 dal üzüm koparsan bile senden ne pekmez olur ne şarap.

~kimsesiz ruhların durağıydı kuş gibi çarpan kalbi.

Derbederim ben, terk etme beni...

Susarak içindeki çığlıkları susturabilir misin?

Sayın sütten çıkmış ak kaşık,herkes kötü bir sen iyisin 😏😄

Belki üstümüzden bir kuş geçer..

Allahın selameti başına olsun ...

Biz değil, sen ve ben. Ayrı ayrı.
bazı şeyler imkansızdır.
İmkansızız ve bu yüzden güzeliz…

"Her güzellik, ruhum/n/dan ayrı bir yara açarak geçer."

beni merak ettiğini biliyorum :)

İçimdeki sen eksikliğini sana anlatsam,üzülürsün,

Üst Alt