Arkadaşlar, bende omurilik hasarı sonucu çift taraflı düşük ayak sorunu olduğu için fizik tedavi doktorum AFO kullanmamı önerdi. Adımlarımı daha rahat atacağımı sürekli kullanmamı önerdi. ben de rapor için başvurdum... AFO hazır olmuş. sentetik bunu medical de nasıl anlayacağız? onlar kendileri de yapabiliyormuş sen fabrikadan hazır çıkandan al dedi hazır gelsin dedi
ben internttn araştırdm foltolarına baktım ayak altından takılıyor. bileğe gelecek şekilde ayakkabıyla beraber kullanabiliyormuş. buraya fota ekleyemedğim için yükleyemdim
benim sorum bu ortezi kullanan arkadşlar memnun mu? sürekli mi kullanıolar yoksa sadece evde mi dışarda mı adımlar daha rahat mı oluyor öneriyor musunz önermiyor musunz
şimdiden teşkkrler saygılar...
ben internttn araştırdm foltolarına baktım ayak altından takılıyor. bileğe gelecek şekilde ayakkabıyla beraber kullanabiliyormuş. buraya fota ekleyemedğim için yükleyemdim
benim sorum bu ortezi kullanan arkadşlar memnun mu? sürekli mi kullanıolar yoksa sadece evde mi dışarda mı adımlar daha rahat mı oluyor öneriyor musunz önermiyor musunz
şimdiden teşkkrler saygılar...