2012 yılından beri Ottobock C-Leg 3 kullanıyorum... 2006 yolunda motor kazası nedeniyle diz üstü ampütasyon geçirdim. Ilk 3R60 ile başladım. Ozamanlar liner slikon olmadığı için çıplak güdük ile kullanıyordum. Bu tabii ki çok enfeksiyona sebep oldu. Daha sonra bir çok kes Ankara ve Istanbuldaki Ottobock şirketi ile göremem oldu. Bunu tabii ki yıllardan beri gittiğim ACO Ortopedi sayesinde oldu. Artık onlarla bir aile gibi olduk. Derdimi herzaman dinliyorlar ve herzaman bir çözüm yolu buluyorlar. Gerçekten maddiyatla alakası olmayan insanlar ( tabii ki bedava yapmıyorlar ama astronomik rakamlar istemiyorlar ) izmirde bir sürü yer aradım ama çoğu insanlar artık yardim etmeyi bırakmışlar işi resmen ticarete dökmüşler. Hatta biri ortopedi benden 2012 yılında c-leg için 2500 tl para isteyen bir ortopedi bile gördüm. Ben ACO ortopedi de 5 kurus bile vermedim . Hatta ankara ve istanbula birlikte gittik Eğer izmir civarında oturuyorsanız mutlaka gitmenizi tavsiye ediyorum . 8 Eylül Özel Hastanesinin tam karşısında. Gittiginize pişman olmayacaksınız.
Serkan Ünal
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serkan Ünal
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi