Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok erken yatmamın nedeni ilaçlar mıdır?

Ativan Anksiyolitik grubundan bir ilaç.
Kullandığın süre boyunca uyuşukluk, halsizlik ve uyku yapabilir.
fringe

Benide olanzapin fena uyutuyordu eskiden şimdi ne olduysa artık normale döndüm

Ben de sabahları rahat uyanıyorum ama geri yatıyorum.Hiçbir şekilde uyumuyorum öyle uzanıyorum akşama kadar sonra da uyuyorum gün bitiyor.

fluo evet. Ama erken uyumamak için öğle 12 den önce 2 bardak kahve, 15:00 da bir bardak çay içiyorum. Kanımdaki kafeinin yarılanma süresi ne kadar süre olduğunu bilmiyorum fakat 18:00 da olanzapin içtiğimde 23:00 da uyuyorum. 08:00 da istemsizce uyanıyorum. Ve çok dinç oluyorum. Sanırım baharın getirdiği manik özelliklerden kaynaklanıyor. Eğer uyanmazsam 4-5 saat daha uyuyorum. O yüzden sabah kalkıp ders filan çalışıyorum. Sende bu şekilde kendinde kafein in yarılanma süresini deneysel bulup kendi biyolojik dengeni kurabilirsin.

artık ativan da içiyorum. dil altı..doktor verdi.hadi hayırlısı..

Ben yalnızca Clopixol iğne kullanıyorum gündüzleri uykulu olmamın sebebi sizce ilaçtan mı hastalıktan mıdır?Böyle başımda ağırlık oluyor uzanıyorum akşama kadar ama uyumuyorum.

Üst Alt