Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clonex ve Abizol nasıl bir kombinasyon sizce?

Konular
23
Reaksiyonlar
32
Ben her türlü ilaçlarda okülojirik kriz yaşıyorum. Doktor Clonexe Abizol ekledi. Bundan sonra EPS -> Distoni -> Okülojirik kriz yapar mı? Bu kombinasyonu uygulayan arkadaşlar var mı??

@Probiotic, benim gözlerim yukarı bakıyordu istemsizce. 1 saat sürdüğü oldu.

İdrar tutukluluğu yapıyor, lakin çok etkili. 1 sene önce denediğimde idrar tutukluluğu yaptı, acillik oldum, hiç tuvaletimi yapamıyordum. Anafranil kullanmak istiyorum, OKB çok azgın ve dirençli. Ne yapabilirim?

Doktorunuzla görüşün. Burada bizim bir şey dememiz yanlış olur.

Okb için aslında terapi daha iyi bir çözüm olabilir. Davranış terapisi ve Bilişsel terapi gibi tedaviler var.

@İçgörüsümaxolan,
Maalesef benim de aşırı olduğu için sabah akşam 1 er tane alıyorum. Biraz saçma gelebilir ama toplumdan ve herşeyden uzaklaştım. Benim açımdan biraz daha katlanılabilir oldu. Kendinizin deneme yanılma yapmanız gerekiyor. En iyi durum hangisinde ise onu bulmaya çalışın.

hocam 800mg Clonex ve 80mg Ledason kullanıyorum, lakin hareket bozukluğu var. Gözlerim kayıyor (okülojirik kriz). Anladığım kadarıyla bu sizde yok, olsa 25 senedir yürümezdi bu iş. Sizde durumlar nedir bu durum hakkındaa

Clonex (Klozapin) kullananlar, göz kayması (okülerjk kriz) yaşıyor mu?

Clonex kullanan arkadaşlar, tek başına Clonex yetiyor mu, yanına ek ilaç kullanan var mı?

clonex kulladıgım dönem yanında rixper gyrex ve nervium yazmışlardı daha sonra clonex sabit kaldı yanına aripa yazmışlardı. doktorlar bir şekilde 2 yada 3 antipsikotiği kullanabiliyor.
şu anda rexapin ,ledason ve norodola geçtim. şubatta fluaxol iğne vuracaklarmış

Bende Clonex (Klozapin) Kullanan veya daha önce kullanmış olan arkadaşların
ÖZELLİKLE HALİSİNASYONLARDA Kİ etkilerini merak ediyorum.

Çünkü bu ilaç dirençli şizofreni vb hastalıklarda en etkili ve son çare ilaç bir çok antipisikotik ilaç kullanıp halisinasyonları kesilmeyenler clonex le kesildimi?

@kara duman, Görsel halüsinasyon hiç görmedim lakin gerçek hayatı fotoğraf çekip filtre koyma gibi görüyorum Bu çok nadir bir semptom. Bunu kesmiyor, lakin halüsnasyonları (ses,koku,tad) halüsinasyonlarını vs kesiyor. Sanrıları tamamen ortadan kaldıramıyor, lakin anlamlı ölçüde azaltıyor.

@Ahmet T, Doğru ilacı bulmamışsındır hocam

Clonex uyku ve kan verme zorunluluğundan sıkıntılı bir ilaç.Halisinasyonlar görsel koku kesildi.Bazen ses duyuyorum kafama göre.Uzun yıllardır kullanıyorum.Normal düşünce biçimime geri dönemiyorum.

Bırakınca ilk haftalar da tekrar başlatmak için iki kere kan aldıkları oluyor.Bırakma da sorun yaşandığından pazarın %1 i bu ilaçtaymış.Benim derdimiş gibi geri başlatıyor ilk 3 hafta ölmiyim diye uğraşıyor.

Ben bırakmıştım.Üç hafta sonra inme indi.Ayağım felç oldu.Sonra açıldı.Yatış yapıldı.Polis beni neyden aldı ondan bile emin değilim.İsmi yanlış falan söylüyorlar.Ne demem bekleniyor adım o değil falan mı?Sigara vermediler acilde.Gir çık yapamazsın diyorlar.Keyfimden gelmişim gibi.Doktor geldi anama küfretti demiş yatırdılar.

beni polis yatırmıştı hastaneye 4 kez yatışım oldu

Ya sözün hiç bir kıymeti olmadığından kız düşmesin diye iki sene öncede yaşadığını sanıyor diyorlar sonra ben sokaktaki hapçı ile uğraşıyorum.Çok bir beklenti içinde olmamak lazım.

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Peki kaç mg da kesildi halisinasyonlarınız? başladıktan ne kadar süre sonra etki etti?

Özellikle uyku ve diğer yaşadığınız sadece ciddi olan hangi yan etkileri yaşadınız?

ben gece uyandığımda nefes nefese kalıyordum ayak ağrısı yapıyordu kesildi

en son xeplion vurulduktan sonra bende uykusuzluk oldu

Üst Alt