Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çevre ve Orman Bakanlığı 80 engelli personel alacak

Ve bana ankara yolu düşer giderim bakanımızın yanına :) çok istiyorum bakanım derim :) bakanımız belki acır yardımcı olur :)

bakanda seni bekliyor zaten sen yarın hemen çık git bide benim slmımı söle daha çabuk kovsun seni:)

Arkadaşlar daha önce sn. Bakanımızın odasına girmiştim .. Orman çayını ve çikolatasını yemiştim .. :) ona göre konuşmuştum .. Neyse...

işte bende onu diyorum sadece çay ve çikolata yersin afiyetle:)
kızma hemen sormazlarmı bitek senmisin kurnaz diye hıı??

ya yok estağfurullah ben öle bişey demedim zaten ama bakanlar bu gibi konularda tamam der ama sadece der onu bilirim hüseyin çelik ten

merhaba evet alım sayılarının daha fazla olmasını temennı ederim.
bu 80 kişinin alımı nereye başvuracağız arkadaslar???
bunun la sınırlı kalmamalı emniyet teşkilatına sağlık sektörine adliyeye vs bir cok kamuyada alınmasını rica ederiz acıkcası.

ARkadaşlar

Milli eğitimin yaptıgı gibi bir sınav yapılmayacakmı Kpss ile mi alınacak ? Bilgilere nereden ulastınız VArmı net bilgisi olan

Tam olarak detaylı bir bilgi yok. Haftaya pazartesi net bir bilgiye sahip oluruz diye düşünüyorum.

Çevre ve orman bakanlığı engelli personel alımı [İş ilanı]

arkdaşlar çevre orman bakanlıgına ail olan ilanı pc ye nidirdim ama ofis programları ve acrobat raiderle açamadım açabilen birileri varsa foruma yazmalarını rica ediyorum..

nasıl ındırcez banada versene Link.

20.05.2010​
· ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI 80 ADET ENGELLİ PERSONEL İSTİHDAM EDECEK…

ANKARA-) Çevre ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere 80 engelli personel istihdam edecektir.

Bu kapsamda; 5 adet Orman Mühendisi, 5 adet Çevre Mühendisi, 3 adet Bilgisayar Mühendisi, 3 adet Kimya Mühendisi, 4 adet Biyolog, 4 adet Veteriner Hekim, 4 adet Şehir Plancısı, 5 adet Teknisyen, 11 adet Mutemet ve 36 adet Memur alınacaktır.
Personel alımı ile ilgili detaylı bilgi daha sonra Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfasında yayınlanacaktır.

office 2007 acıyor uzantısı docx oke mi dostum yazanda bunlar.

Arkadaslar sınav sadece ankarada yapılıyormus sanırım...Bu yuzden basvurmaktan vaz gectım..

bana bırı annatsın murcaat basladımı nasıl muracaat edcez ankarada olması sınavın sorun değil qiderim.

cx571 klavuzu okudum 42 tl zıraat bankasına yatırılacak sonra hazıranda basvuruyu yapıcan.ankarada olacakmıs sınav...120 soru 4 şıklı vs. vs. olacak..Ankarada olacagı ıcın ben devamını okumadım bıle...Sen arastır Meb sayfasından...

Baktığınız görevde yükselme sınavı besalti. yanlış yere bakmışsınız.
Diğeri için acele etmeyin DPB açıklama yapsın hele.

Öyle ıse bende gırebılırım kendı ilimde...Orman bakalıgı ıcın Su an beklemelıyız anlasılan...

Bencede evet bı ilde oluyor..ayrıca 80 kadronun hepsı memur olmayacak kı..36 tanesi memur olacak.gerisi muhendıs vs. vs.

besalti20;

iyi ya bizdende cillop gibi memur olur işte daha ne :)

umarım sağlık bakanlığı da dahil olur bu alımlara bende onu bekliyorum:p
haber veren arkadaşa tşk. saolsun

kpss puanıyla alınacaksa özürlüler biz ne yapacağız özürlüler kpss ye dahil değil diye kayıt yaptırmadım.önlisans başvuruları umarım bitmemiştir. Niye her kurum kendi kafasına göre şart koyuyor. özürlülerin işe alınmasına dair ortak bir kanun ,yönetmelik vs. olsa olmaz mı? bizde ona göre hazırlık yaparız. nasıl sağlam insanlar devlet memurluğu için kpss giriyorlarsa bizde de epss olsun ya da kpss ye bizde girelim.

cx571 :) cocukken beni memurlara benztırlerdı :) heheh
Tabi ki,varsa kısmetımızde neden olmasın...
Bu orman bakanlıgı Beklıyordum,takıp edıcem ıns. mutlaka basvurmak ıstıyorum...

merhaba arkadaslar cevre ve orman bakanlığına 80 engelli memur alıncak
bir gelişme vs sınav varmı?

insallah ercan bey teşekkürler bilginiz için insallah olur.
saygılar.

Üst Alt