Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çevre ve Orman Bakanlığı 80 engelli personel alacak

ticet77

Aktif Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Çevre ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere 80 engelli personel alacak. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 5 orman mühendisi, 5 çevre mühendisi, 3 bilgisayar mühendisi, 3 kimya mühendisi, 4 biyolog, 4 veteriner hekim, 4 şehir plancısı, 5 teknisyen, 11 mutemet ve 36 memur alınacağı bildirildi. Ayrıca, personel alımı ile ilgili detaylı bilgi daha sonra Devlet Personel Başkanlığı'nın web sayfasında yayınlanacak.

başladı kurumlar ufaktan açık kadroları bildirmeye :)

söz verdikleri gibi 38 bin i tamamlayacaklar sanki:)

ggüzel bir şey:)))38000 doğru galiba

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

İnşallah sınavda puan sıralanasına dikkat ederler!!!!!1

evet puan sıralaması çok önemli,torpilim yok diye güzelim puanlarımın boşa gitmesinden artık sıkıldım

geçen sene orman bakanlığı puan sıralamasına göre almıştı tekrar öyle yapar tahminimce

engelli personel alımları 2010 - 2011 hızla olacak gibi...

damlaya damlaya olur:)
orman bakanlığı her yıl aldığı için fazla açığı yok emniyet müdürlüğü ve sağlık bakanlığı bi patlama yapabilir :)

Kocaelide alım yapılmayacakmı _ bu ilandan onumu anlyıruz

yeşil_izmit

bu ilandan bu anlamı nasıl çıkardınız bende onu anlamadım:)

Taşra Teşkilatı demiş ya valla ben oyle düşündüm bak iyi oldu sende gülmüş oldun :)

saol :)
taşra teşkilatı derken merkez birim dışı henüz hangi ile alınacak belli değil p.tesi falan belli olabilir

ticet77;

üçle beşle 38000 bulunmaz gibi geliyor.

ama geçen senelere bakarsan 1 yılda toplam 150 kişi alınırdı şimdi ise en düşük alan tek kurum 80 alıyor ki yıl sonuna kadar artarak çoğalacaktır

temmuzu bekleyin o zaman daha çok alınması gerekecek yıl sonuna kadar bu sayıya ulaşılması için.

ticet77;

avrupa birliği uyum sürecinde devlet kadrolarında enggelli alşımının zoırunlu hale gelmesiyle 38 bin acık cıktı... bu acığı 80 le 90 la kapatamazlar... bu yıl 80 önümüzdeki yıl 80 derken yine 80 90 acık cıkacak, bizim 38 bin yerinde sayacak.. 20-30 bin polis alacağına al 38 bin engelliyi,acığı kapatta samimiyetine inanayım derler adama

20-30 bin polis alacağına al 38 bin engelliyi,acığı kapatta samimiyetine inanayım derler adama

işte bunda sana hak veriyorum

yani ben de temmuzdan sonra yüksek adetli alımlar olur diye düşünüyorum

daha temmuzda ve ekimde de alımlar olacak. bekleyip görelim..

Arkadaşlar ne puanına göre alınacak kpss mi yoksa ayrı sınavmı açılacak .. çevre teknikeri olarak bu habere çok sevindim .. çünkü kendi işimi yapmak istiyorum .. Inş..

hangisine derken 2 yıllık mezunusun 70 te çevre teknikerliği için fena sayılmaz

Ama tekniker alımı yok teknisyen alınıyor tekniker alınmıyor.. Sormak istediğim önümüdeki kpss sınavından sonramı alımlar oluncak yoksa daha önce girdiğimiz kpss ye göremi ben üniversitede okurken girdiğim kpss 70. Inş. Bu duyuruyu okuduğum andan itibaren ağlıyorum çok heyecanlandım. Işimi yapmayı çok istiyorum..

2008 sonuçlarıyla alım olacak önümüzdeki bir iki hafta içinde

Üst Alt