Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma gücü kaybı raporu hangi süre ile geçerlidir?

@Volkan Poyraz, sgk sana kağıt veriyor zaman da veriyor 15 gün içinde randevu al dediler egitim araştırma hastanesi olsun dediler bizde randevu aldık ve gittik o hastanede bir bölüm yoktu onkoloji hastane oraya sevk etti oraya randevu almadan gittik ordaki çıkan sonucu ilk gittiğimiz hastaneye onlar yolladılar uzun süren bir süreç benimki ara karar la beraber 9 ay sürdü ve hafif çalışma gücü kaybıyla onaylandı hayırlısıysa olsun kardeşim benim hastalığımda kas gücü kaybı

hastaneden randevu oluşturmak bir ay en az 15 gün 15 gün sonra gittiğin zaman da bölümler arası randevu veriyorlar orada da bir zaman kaybı var eğer ortopedik engelliysen röntgendir öbür tetikler hepsinin zamanla oluyor yani bunun zamana ihtiyacı oluyor raporun ona göre planlamak gerekiyormuş ben bunu anladım

Üst Alt