Bursa kent konseyi engelliler meclisinde çok iyi görüştüğüm arkadaşlarım var.. Elbette ki beş parmağın beşi de bir değil buna katılıyorum. Ama kendi arkadaşlarıma ben kefilim..Engelliler için neler yaptıklarını,girişimlerini,sonuçlarını vs biliyorum.. Haaa.. Bazen onların yetmediği yerlerde olmuyor değil.. Tebrik etmek ve alkışlamak kadar eleştirmek de hakkımız olduğu düşüncesi ile zaman zaman onlara da kızıyorum,bazı şeylerde neden yeterli olamadıklarını vs kendilerine aktarıyorum.. Sorun 2 gün içinde çözülecek inşallah.. Çözülmezse de gereği yapılır.. izmir'den yazan arkadaşımız neden CHP'li belediyelerde bu tür uygulamalar olmuyor da AKP'li belediyelerde oluyor,şikayet edin,hakkınızı arayın diyor. Hak arama konusunda kendisine katılıyorum. Ancak İzmir'de de bu tür bir uygulamanın geçmiş dönemde yapıldığı açılan davalar sonucu 1 yıl sonra hakların geri verildiği bilgisi yazıyor kaynaklarda.. Yani sorun partilerde değil zihniyette.. Ben hiçbir parti mensubu veya sempatizanı değilim. Ülkede bir kanun varsa bu kanun hangi parti yönetimde olursa olsun uygulanmak durumundadır. Partiye veya kişilere göre kanun yapılmıyor.. Hangi partiye mensup olursa olsun kendini bilmez,hukuk tanımaz,ben yaptım oldu mantığı ile hareket eden ve kendini dünyanın patronu zanneden bazı aklı evveller bu tür işlere imza atabiliyorlar. Ancak ne var ki bir süre sonra istemeyerek de olsa çark ediyorlar. Durum bundan ibaret.. Cuma gününe kadar bekliyoruz bakalım.. Sorun düzelmezse gereği yapılır