Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün engelli oldum. 22 aralık 1993 [O an]

Canım benim çok zor dönemler geçirmişsin. Ama herşeye rağmen mücadele etmen azim dolu olman ve birşeyleri inancınla başarabilmen gerçekten takdir edilecek bir durum. Ben de engelimin yanısıra 19 yaşında apandistimin patlaması sonucu 12 gün yoğun bakımda kalmışım ve doktor herşeye hazırlıklı olun demiş aileme.Yaşamam hemen hemen imkansızmış.Nabız atışlarımın durarak tekrar çalışmaya başlayıp Allahın izniyle iyileştiğim zaman, her ne olursa olsun yaşamanın çok güzel olduğunu, nefes alıp vermenin dahi çok büyük bir hazine olduğunu hayata döndüğümde çok ama çok daha iyi anladım.Her yeni doğan güneşin yeni umutları, her yeni açan çiçeğin yeni mutlulukları getirmesini bilmek çok güzel. Ben seni bu mücadelenden dolayı tüm kalbimle kutluyor, hayatında mutluluklar ve güzellikler diliyorum.

yaşama sevincini hiç bir zaman kaybetmemen dileğiyle...

Güzel anlatım tarzınla kendini çok güzel ifade etmişsin. Azimli ve gayretli davranışınız olaylara olan hakimiyetinizi göstermektedir. Her zamn bu şekilde hayata tutnmak yaşamak adına çok güzel bir emsal teşkil etmiştir..

ne diye bilirimki sana helal olsun valla...hayat bu kimin nerede ne zaman başına ne gelebileceğin kim bilebilir..çok şükür hayattasın..vede dediğin gibi kimselerin yapamadığını yapıp üniversiteyide bitirmişsin...hayatta örnek alınıcak işler yapmışsın şahsım adına tebrik ediyorum heee umarım kardeşlerinde seni örnek alıyorlardır..kal sağlıcakla Allaha emanet ol

Üst Alt