Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu doktorlar neden böyle!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Doktorlar Dayağı Hak Ediyor" Diyen POWER_ şahıs bana cahil demiş :D :D :D hala savunduğu şeye bak "Kalma Cahilin Lafına Bilse iyisini konuşur" bu cümle eşittir ben haksızda olsam sadece benim menfaatime olan bir şeyi savunmayan herkes cahildir :D :D neyse ben cahille çok muhattap oldum galiba

drlerin iiside var.gittiğinizde o dr görünce bi rahatlama hısseder moralınızde düzelme olur.kötüye denk gelirsin derdine dert eklenır.
rapor almaya gettiğimde.drnın kapısında engelli ve yaşlılara öncelık tanınır dıye.bizim dr napıo.ben kımseye ayrıcalık tanımam herkes sıraya geçecek dıo.yahu dıerı normal muayneye gelmiş ben rapora ve enaz 5 6 dr görünmem lazım .ve aynı gün nasıl yetişip de drlerın alayına görünebilecegım.böleleride dayağı haketmıomu.kaldıkı hastaneye ulaşım sıkıntısıda var
kısaca dayagı hak eden de var ALLAH razı olsun dedirten de.

-mka

Haklısın ama sağlık çalışanlarına şiddeti savunursan haksız duruma düşersin. Engelli sırası ile sana öncelik yapmayan doktoru e-nabız üzerinden ya da e-devlet üzerinden şikâyet etmen daha doğru ve hızlı bir seçim olur.

Ağza dahi alamadığım çirkin şeyleri yapan veya vatana ihanet eden adamı öldürmek teoride pek yanlış görünmese de eyleme geçtiğin anda suçlu olursun.

Sağlık sistemi, doktorlar vs için de aynı şey geçerli. Evet yaptıkları doğru olmayabilir kimse tasvip etmez ancak işi pratiğe döktüğünde hatalı olursun.

Doktora şiddeti tasvip eden net cahil boş adamdır 31 yaşındayım buradaki çoğu kişiden daha fazla doktorluk oldum ömrüm hastanede doktorda geçti genelde doktorlar dayağı hak ediyor diyen kişiler dünyanın en cahil insanıdır bunu bilir bunu söylerim çünkü bu tip insanlar sadece tek hasta kendisi gibi davranılmasını istiyor sadece tek hasta kendisiymiş sadece kendi işi acilmiş gibi davrananlar

Ali_Gs
bay bilmiş.canı yanan can yakar. orda ne yapacagı yazılı ıken kendını bişi sanana aferınmı demek lazım.tabi drlerin hepsı kötu demıom .iileride çok .sadece dayagı hakedende var dıom.goz olurda govuksuz olurmu dıe bi laf var aynı onun gibi.
o yüzden sana tavsıyem dayagı hakedıo dıenlere laf etme.o dıenlerın hastaneye hangı şartlarda nasıl geldıklerını canlarının maddı manevı nasıl yandıgını bil.orda o drın oöyle bir lafı etmesı çok gereksızdı.insan psikolojısını en ıyı onlar bilir.

Doktorlara "dayağı hak ediyorlar" diyen arkadaşlar aynı lafı lütfen hakim, polis, savcı, siyasetçi, belediye başkanı vb. diğer kamu görevlilerine de etsin. O zaman göreyim bakalım yürek mi yediniz yoksa eğitimli ve size karşılık veremeyeceğini bildiğiniz -muhtemelen çoğu kadın olan- kişilere efelenmek kolayınıza geldiği için mi böyle şiddeti haklı çıkaracak sözler söylüyorsunuz.

Kötülüğe, iş savsaklamaya ve hatta düpedüz hak yemeye dair söylenmek, hatta bağırıp çağırmak tamam, şikayet edip hak aramak amenna, ama şiddet dediniz mi, bunun savunulacak bir yanı yoki, olamaz. "Ben döverim" diyen önce savcıya, polise, zabıtaya, hakime dayak atsın, sonra gelsin beraber sağlık çalışanı dövelim!

Mesleğini iyi yapan insanlar da var, ihmal eden, mesleğini sevmeyenler de var. Ancak bu meslekler arasında en çok şikayet edilen, en çok sıkıntı yaşayanların başında doktor ve öğretmenler geliyor. Ya şiddet görüyorlar, ya da işlerinden olabiliyorlar. Ancak bir hakim, bir savcı haksız ve yanlış karar verince kimse ne şikayet edebiliyor onları, ne de hakkını arayabiliyorsun. O nedenle Bülent beye katılıyorum. Evet eleştirebiliriz ama şiddeti överek, vurgulayarak değil...

.mka

Beyaz kod geldi şimdi Allaha Şükür doktor en ufak bir kötü durum sezince kendine saldıran cahili karakol adliye dolaştırıp durdurur bu dahada artmalı Doktorun beyanı
esastır olmalı yakında olacak da zaten ilk okulu zorla bitiren cahiller gelip doktorlar dayağı hak ediyor diyor doktor sıra ile almak istiyorsa sıra ile gireceksiniz hastaneye gidip gelmek bir sanamı zor koca hastanede doktorlar sadece sanamı hizmet etsin tek hasta senmisin gidip gelmek zor geliyorsa doktorun problemi mi hala diyorum doktorlar dayağı hak ediyor diyenler en cahil en bencil kesimdir

Ali_Gs
nerenle okuon mesajımı .kapısında kocaman engellı ve yaşlılar öncelıklı diyor.o yazıyı ne ben yazdım nede kapıya ben astım sayın üniv mezunu kültürlü bey!sana iiler denk gelmiş olabilir kaldıkı ben hepsı için geçerli demedım hakedenler de var dedım.sadece bana hızmet etsın demıom.dediğim şu kural ne ise onu uygulasın.öğleden sonraları 3 gibi gidiolar.şimdi acil servis var deme sakın.sabahtan gelip muayene olamadan geri dönenler var.herkes sen ve ben gibi rahat durumda değil.

Çileli gül
canın yanarsa şiddeti övmez uygularsın.sakın şiddet taraftarı olduguu düşünmeyin.her dr aynı demıom ama içlerinde var hakedenler

.mka

Canın yanan insanlardan biriyim (Kardeşimi ve babamı kaybettim). Doktorların geç teşhisi yüzünden ameliyatımı zor geçirmiş biriyim aynı zamanda...Ben de eleştiriyorum doktorları doğrusu, gerek mesleki bilgisi gerekse davranışı yönünden eleştirilecek çok doktor var. Ama şiddet doğru bir yöntem değil. Kardeşimin ölüm haberi verilirken 2 doktorun yanında sağlı-sollu 3 güvenlik görevlisi gördüm. Tuhaf oldum. Halbuki ne annem ne ben ne de diğer kardeşim şiddet uygulayacak yapıda insanlar değiliz. Ancak öylesi şiddet olayları artmış ki, 3-4 güvenlik görevlisi ile beraber haber veriyorlar. Bu arada bir kaybın ardından öfke duymak bu bazen doktora, bazen ölen kişiye, bazen ölüme ve hayata olabilir. Çok doğal bir duygudur. Şiddet uygulayarak davranışa dönüştürmek doğru olmaz. Öfke hissedebiliriz ama davranışa dökmemeliyiz.

Kendini yasaklatana kadar aynı saçma şeyi savunmuş. Tek canı yanan siz değilsiniz, her haksızlığa uğrayan birini dövse hayat ne güzel olurdu değil mi?

Kendi sıkıntınızı, kendi problemlerinizin acısını başkalarından çıkartamazsınız öyle bir dünya yok.

Bu örnekte olduğu gibi eğer raporu X hastanesi vermiyorsa Y hastanesine gidersin, o da olmazsa Z. Yine de alamıyorsan raporu bi zahmet kendinde ara sorunu.

Çileli gül

yanlış anladınız beni.illa şiddet olsun demıom .ama hakedenlerın oldugnada halen ınanıyom

Doktorlar şamaroğlanı mı ki ikide bir dayak yesin?
Gözü morarmış dr.ların sizi muayene etmesinden memnunsanız o başka..
ama onlar da insan bakalım o ruh hali ile hastasına ne derece faydalı olabilecek.
sonra da vay efendim okumuş dr olmuş bizi iyileştiremedi deriz.

Doktorları değil sistemi düzeltmek lazım 5 dakkada bir hastaya yetişmek ne kadar mantıklı!!

bu duruma sadece doktorlar olarak bakmamak lazım tüm kamu kurumların da var böyle insanlar biraz karakterlerinden biraz da memuriyetin verdiği özgüven den kaynaklanıyor küçük dağları ben yarattım havasındalar

karadeniz55
işte tamda durum bu.dayagı hakedıo dedıgım kesım bunlar.yoksa gedin dr dövün ya da başak bi memur dövün ,şiddet yanlısı olsun demıom kımseye.sadece hakedenlerde var dıom

-sungate
görende gedip 2de 1 dr dövün dıyok sanacak.neden anlamak istemıonuz .hakedenlerde var

Pluvia
amin florya :D

Bu ne ya ! Yok şu hak ediyor yok bu hak etmiyor sanki bir b.k yiyebileceksiniz gidin madem hak ettiğini düşündüğünüz memurlara dayak atın yiyorsa tabii kimsenin eli de armut toplamıyor memur olmak isteyip olamamış eziklerin muhabbeti bunlar özelde de çalıştım esnaflıkta yaptım memurlukta yaptım emin olun en düzgün kesim yine memurlar burada hava basan asıl sizsiniz hak ediyormuş da bazıları dövermiş de böyle atıp tutanları çok gördük ancak kadın çocuk falan döverler .

OturanBoğa

Hala dayagi hakediyor diyenler var. Üstteki alintiya katiliyorum ve arttiriyorum. Gözünüz yiyorsa şu şu hakim/savci dayagi hakediyor" diye internete yazi yazin. Dovun demiyorum; sadece "dayagi hakediyor" yazin. Görün basınıza neler geliyor. Arkasi olmayan doktora sallamak kolay...

Şiddet, acizlerin son sığınağıdır.
- Isaac Asimov

Herşeyi geçtim şiddeti hak ediyor diyenler cidden nasıl yaşıyor bu kafayla. hep böyleleri hayatta var mı varlarsa nasıl yaşamayı başarıyorlar diye merak etmiştim şaşırdım şimdi bu kadar fazla olup konuşmayı becermeleri bile başarı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt