Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir hayat hikayesi... [O an]

başınız sağolsun öncelikle ve allah sabırlar versin diyeyim. en azından şu an sağlıklı şeker bir oğlun var. eşin ve kayınpederin senin anlattığın gibi parasız çocukları eğlendirmiyor. bende onlar ile çalıştım ama maaşımı bile alamadım. üstünden de harç istemekle suçlandım. kimsenin hakkını yemezsen allah seni cezalandırmaz. allaha isyan etme sakın şükret ki şimdiki yavrun sağlıklı. eşine de söyle herkesin hakkını yemesin allah bir yerden ah aldığın parayı çıkarır.....

başınız sağolsun sonuçta o bir melek ve cennette eminim çok mutludur hiç üzülmeyin....

merhaba ben esra yazmış olduğunuz bu kısa hikayenin aynısını şu anda ben yaşıyorum benim oğlumada sma teşhisi konuldu .şuanda hastanede yatmakta ama her an kaybedebilirim dün gece ölmek üzereyken tekrar makineye bağlanıp hayata döndü ama eninde sonunda bu acı gerçekle karşılaşacağımı biliyorum bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ama sizin yazmış olduğunuz bu kısa geçmişiniz beni çok etkiledi bana bunu nasıl atlatacağım hakkında yardımcı olmanızı istiyorum lütfen cevap yazarsanız sevinirim sadece bir destek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

emine hanım yazdıklarınız çok üzücü dilerim allah'tan böyle bir acıyı kimseye yaşatmaz acısıyla tatlısıyla hayat devam ediyor.

Başınz sağolsun: Bir Anne olarak dünyaya getirmiş oldugun çocugunuzu bukadar sevmeniz takdireşayan .
Ana işde diyeceyimde her çoçuk doğuran malisef ana ollamıyor örneği benenim başımda nasip olursa birgün yazarım O duygusus anayı .....

ALLAH yardımcınız olsun başınız sağolsun gerçekten dudaklarım titreyerek gözlerim dolu dolu okudum.Mekanı mink bedeni ve temiz ruhu gibi cennet olsun...

Mrb geçmiş olsun mekanı cennettir günahsız meleğin yazınızı okudum çok kötü çok oldum çünkü aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şu an çocuğum hastahanede kafam çok karışık

yani benim çocukta hipotoni hareketsiz 12 aylık size bi kaç sorum olacaktı mail adresim tolovenever@hotmail.com

Allah hepin(m)izin yardımcısı olsun bir kas hastası olarak konuşuyorum bunları bizim kas hastalığının tipi farkılyıd daha geç ortaya çıktı ve gerçekten hiç kolay bir durum değil sabit bir engel değil geleceği belirsiz bir engel bunları düşünecek olursak inanın yaşam enerjiniz giderek azalıyor o yüzden halimize şükredip mevcut durumu daha iyi nereye taşıyabilirizi düşünerek ve kendimiziiyi hissettirecek meşguliyetlerle hayatımızı doldurmaya çalışıyoruz çünkü hepimize çizilen bir kader var ve o kaderde bize çıkan buysa onunla en iyi şekilde baş etmek birbirimize moral vermekten yalnız olmadığımız hissettirmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok...

anne dünyada ve sonsuzluktaki enbyük melektir.tanrım bütün annleri korusun.onları güçlü kılsın herdaim.

Bende bir anneyim çok etkilendim we ağladım Allah sabır versin başınız sağolsun...

çok kötü oldum ya çok zor bir durum anne değilim ama olabilmek için canımı veririm o duygu paha biçilemez...
Bende kas hastasıyım bunu ben yaşıyorum çok zor evet yarın ne hale geleceğini düşünerek yaşamak ama evlat başka birşey yaa allah düşmanımın başına vermesin :'((

Allah yar ve yardımcınız olsun Cennet de buluşursunuz inşallah.

11 gün önce bir oğlum oldu sma ön tanısı ile yoğun bakımda yatmakta. doktorum babayım ve çok çaresizim. allah herkese yar ve yardımcı olsun.

hala yoğun bakımda makinaya bağlı nefes alıp veriyor

Inşallah duzelir.benim oglumda sma typ1.allah'im selamet versin ailenize Ve size.
dr-mood

Öncelikle acil şifalar diliyorum benim de 28 günlük bebeğimde sma tıp 1 tanısı konuldu. Sizin oğlunuz ne kadar ve nasıl bi yol izliyorsunuz anlatabilirmisiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim...

tbatnyn
merhaba şuan 7 buçuk aylık oldu doğar doğmaz yoğun bakıma alındı solunum sıkıntısından dolayı 5-6 gün kendisi nefes alabildi ondan sonra sürekli ventilatör bağlı kaldı 100 gün yoğun bakım da kaldı bu süreçte trakeostomi açıldı biz cihazları aldık şimdi evde bakıyoruz solunum sıkıntısı artıyor tabi izlenecek bi yol yok bizim sma hastaları için en güzeli eve getirip en iyi şekilde bakmak sevmek koklamak, çünkü meleklerimiz malesef annesi babası ve onu seven bi kaç kişi dışında kimsenin umrunda olmayacak hastanelerde yer işgal eden hastalar olarak görülmekte ve en çok evlerinde rahat etmektedir. çocuğunuz yoğun bakımdaysa bi an önce trakeostomi açtırıp evinize götürün en doğru yol bu sormak istediğiniz ne olursa özel mesajlada sorabilirsiniz. allah cümle darda olanlara yardım etsin bizleride darda olanlardan kabul edip merhamet ve yardım etsin

ne kadar ilahi takdir olsada,bu acılara dayanmak bir anne baba için çok çok güç,rabbim hepinize güç versin,allah yardımcınız olsun,geçmiş olsun..

Allah sabredenlerle beraberdir. Allah şifa versin...

Allahim nerde hasta varsa,sifa bekleyen kim varsa darda koymasin.yardimcimiz olsun.allahim hakkimizda hayirlisi ne ise onu kolaylastirsin insallah.

Üst Alt