Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bi erkeğin ağzından asla duyulmayacak 9 şey :)

alış verişede gelmesinler isteyen kimki zaten onlar olunca keyfi çıkmazki.yokken gönlünce alabildiğini al ödemeyi o yapsın:)(artık kartlamı yoksa nakitmi verir o ona kalmış)birde o keyfi yaparken o yüz çekilmez insanın keyfi kaçar be:)tek daha güzel ve rahat olur emin olun.:)

Parrasııııı bızdennnnn alıs verıs cene kapatmak sızdennnnnn :d

Bi erkeğin ağzından asla duyulmayacak 9 şey

1: Mac onemli degil diziyi seyredelim=>abartmayalım..kazmalarla kalasların mücadelesini kimse islemez..(abd conileri hariç)

2: Birlikte alisverise cikmayi ozledim=>kendime alışweriş yapacaksam derim..pazarlık yapmayı pek becerememde:( :)
...
3:... Sadece salata yiyecegim=>nası denir bu laf yawf..sonra hangi aşifte karnını doyurduysa o salata yapmayı bilmiyomuşmu ? denilerekten salata yerine fırçayı yersin:)

4: Galiba yalnis yola saptim bilen birine soralim=>iş güçtü hatunla yanyana geldiğimiz yok..yol kaybettim bahanesiyle birlikte vakit geçirelim diyos ama nankör bu hanımlar nankörr:)

5: Ayaktayken sana da bir cay koyayim=>şahsen agzımdan çıkacak bi cümle degil..direk gider cayı koyarım:)

6: Karar veremiyorsan iki ayakabiyi da alalim=>yani bu denmeli bence.. üzmenin ve üzülmenin hiç manası yok..nasılsa diger ayakkabıyıda 1 hafta sonra gider alır:)

7: Bu aksam olmaz basim agriyor=>yaş ilerledikçe kondisyon tempoyu kaldıramaski:(haftada bir sonraları ayda birle yetinmeyi ögretene kadar bu vb bahanelere sıgınılabilir

8: Aldatmak çok sacma=>bu gerçekten bana sacma geldi:( hatuna aldatmanın saçma olmadıgı tezinimi savunacaz..kusura bakmayında yuları boynunuza geçirmiş oluyorsunus:)

9: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim?=> şu şekilde anlaşılabilir..bey kahvaltıya oturana kadar hanım gazateyi sular seller gibi ezberlesin..sonra bey sorsun hanım söylesin:)

ahha bir ideal erkek ciktiiii kimm istiyorsan hemn kapsinn yukarda duruyorrrr kendisi suann;););):D:D

1: Mac onemli degil diziyi seyredelim

2: Birlikte alisverise cikmayi ozledim
...
3:... Sadece salata yiyecegim

4: Galiba yalnis yola saptim bilen birine soralim

5: Ayaktayken sana da bir cay koyayim

6: Karar veremiyorsan iki ayakabiyi da alalim

7: Bu aksam olmaz basim agriyor

8: Aldatmak çok sacma

9: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim?
:D:D:D:D:D
;););););)

alışverişmi aman genelde kredi katını hanıma verisiniz limiti sınırlayıp kurtulursunuz :D digerlei için belki %98 bazen bende evet diyorumdur ruh halime baglı

1 ve 2 yi soyleyme belki ama digerlerinii yapabiulirmmm

tamma hadi macida raDan cikardikk ama alisveristen gercektende sinir oluyorumm

Üst Alt