Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynin oksijensiz kalması sonucu bitkisel hayat..?

Ben bu sayfada uzun süre koma halinde olup uyananı okumadım doğrumudur.benim babam da 2 ayı geçti doktor artık bu saatten sonra beklemeyin uyanmaz diyor böyle kalır diye iddia edşyor.moral falan brakmadılar.ağzında allah bilir lafını bile duymadık.allah bilir belki uyanır diyoruz ,beklemeyin bu duruma kendinizi alıştırın asla uuanmaz diyor

Son düzenleme:
Nagehan hanım acınızı çaresizliğinizi o kadar anlıyorumki yazanların çoğu son durumu Hakkı'nda bilgilendirmediği için inanın haklısınız benimde moralim bi iyi bi kötü sanırım normal bi piskoloji

Nagehan hanım babanızın beynin deki hasar kaç noktada

O konuyu hiç bilmiyorum doktorlar bilgi vermiyorlar hasar çok fazla değil dedi amerikan hastanesindeki doktora götürdük sonuçları o söyledi

Bize bilgi verildi 3 noktada hasar olduğu söylendi

Zaten biz mahvolduk olumuz yorum duymaktan .size neye dayanarak uyanmaz diyorlar.

Beynindeki hasara göre mi yoksa 2 aydır yoğun bakımda olmasından dolayı mı

Anladım ne diceğimi bilmiyorum ben de çok yıprandım keşke iyileşenler bir sayfa açsa ama maalesef son durumla ilgili bilgi alamıyoruz Nagehan hanım ben bir anneyim çocuğumla bile ilgilenemez haldeyim

6 ay yoğunbakımda kalıp iyileşenler var

Aynı hastalıktanmı bu iyleşenler bu arada bende de 2 tane var ikiside küçük ben çalışıyorum kafam 1 ton...
.

Evet inşallah bizimkiler de öyle olur da buraya yazarız

Allah yardımcımız olsun gece gündüz dua ediyoruz dediğiniz gibi hastası iyi olanlar yazsa.öyle bir hastalık ki kimse bişey bilmiyor sanki.elden gelen bişey de yok çaģresiz oturuyoruz birde şu doktorlar sanki hiçbirşey umurlarında değil.sürekli enfeksiyonu oluyo yada isal normal insan dayanamaz babam nasıl dayansın.bir insan umursamazca cevap verirmi yanımıza gelecekler diye nerdeyse saklanacaklar.
Doktorların elinden geleni yaptıkların inanmıyorum kısacası.

Siz nerde şahit oldunuz hastanede mi bu iyleşenlere

Allah razı olsun tüm hastalarımıza rabbim yâ şafî ismi ile şifa yağdırsın üzerlerine

Beyindeki hasar noktaları anlaşılıyormu? % 80 hasarlı dediler bana annem için 23 gündür komada

Kaç gün sonra açtı gözlerini babanız

Benim babam yarın 64 gün olacak komada hala sizin daha bizlere göre yeni uyanmalar genelde ilk 4-5 hafta içinde oluyor istatistlikler böyle sonra uyananlarda var ama daha az.inşallah sizin hastanız uyanır bizlere göre sizinki dah yeni umutlu olun dua edin.

Bu arada sayın mirlat sizin babanız nasıl oldu sizin hastanedeyken babanız gibi hastalar varmıydı uyanan daha sonra uyananlarda var demişsiniz bizim doktor uyansaydı ilk zamanlarda uyanırdı dedi sizin doktorunuz böyle bileş söyledimi tabiki hastadan hastaya değişir ama babamın hasarı da fazla değil.ama doktorun sürekli olumsuz konuşması hem sinir ediyor hemde inanmak gelmiyor içimden

Bi gelişme yok maalesef bende İnan'ın herşeyden çok istiyorum iyi şeyler söylemek sürekli ruh halimiz değişiyor bir gün iyi bir gün kötü.bugünde kötü günlerimden.ben forumdaki hastaların iyileşme durumlarından bilgi alamadığımız için uyanma sureleri hakkında daha doğrusu hiç bir şey hakkına yorum yapamıyorum

@Naghan

Nagehan hanım babanız nasıl bi gelişme var mı

Hayırlı akşamlar herkese cortexin iğne varmış iyi geliyormuş hiç duydunuzmu kullanan varmı lütfen bilgilerinizi paylaşın belki iyi gelir

Malesef enfeksiyonu yine başladı bir an önce eve alsak diye bakıyoruz hastahrne çok pis

Arkadaşlar ben 35 gün komada kaldım.Fakat 35 gün sonra uyandım.Durumum çok iyi fakat tabi kalıcı hasarlar oluştu.O yüzden duaları eksik etmeyin koma da kalanlar için.Ben uyanınca aileme hayat verdim yeniden bunu anladım gördüm.

Geçmiş olsun koma sebebiniz neydi ve sizi ne uyandırdı hatırlıyormusunuz

Beyin travması trafik kazası valla hiçbirşey hatırlamıyorum.Nasıl uyandığıma dahil kendi zihnimde canlananlar var ama gerçek değil.Hayal anlatıyorum bildiğin o zamanlar.Nasıl uyandım hiç bir fikrim yok.

Çok geçmiş olsun rabbim bizim hastalarada nasip etsin

Doktorlar sizin için ailenize nasıl konuşuyorlarmış

Nagehan hanım inşallah enfeksiyondan bir an önce kurtulur cortexin iğne varmış doktora bi sorsanz acaba iyi gelirmi

Siz nerden duydunuz bu iğneyi sizin doktor mu önerdi niz ne sorsak babanızı böyle kabul edin diyorlar

İnternetten doktor sitesinde duydum biz eve getirdik babamı o yüzden doktorla iletişim Yok.belki iyi gelir diye dedim hastalarımız için

İğnenin adını yazın hemen çıkıyor Nagehan hanım babanız gözünü açtığı yada başka bir tepki varmı

Yok enfeksiyonu var

Cortexin iğne kullanan biriyle görüştüm fayda görmüşler ilk yapıldığında istanbul eczacılar birliğinden temin etmişler.

Onların hastasının durumu neymiş bizim gibi hastası

Artık kimse yorum yapmıyor çok acı ........rabbim bu sıkıntıdan kurtar

Umutlanmak istiyorum

Üst Alt