Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı sürücü belgesini H sınıfına dönüştürme işleminde yeni prosedür..?

benim ilimde olsan 300 e hepsini mal ederdik rapor direksiyon ve kurs bu fiyatın altınada asla inemezsin minumum 300 lira gidecek

Avcıkomando;

Kendi gönlünden geçenimi anlatıyosun yoksa kanun maddeylemi konuşuyosun . . Eskiden senin dediğin gibiydi ama kanunu değişti . .

Avcıkomando;

Sana senaryo çizdin milleti yönlendiriyosun demedim . . Çizdiysende yanlış yönlendirme . . Ne güzel 2 yıl önce bu yöntemle aldığını belirtmişin 2 yıl evel evet aynen senin dediğin gibiydi ama kanunu değişti artık sürücü kursunun direksiyon sınavına da girmen gerekiyo sadece rapor almak yeterli değil . . Bu konuyu açan arkadaşın mesajını okursan sende öğrenirsin . .

yanlis bilgi cidden werme awci.bu prosedùr gecen sene tùremis.kursa werecek param kalmadigindan raporum dolapda bekliyr we ehliyetsizim.eski ehliyetm emniyette.raporu almak zaten 250ye yakin mal oldu.benim gibi sinif degistirecekler benim msji iyi okusun.sùrùcù kursuna yazilacaksiniz,ama iyi pazarlik yapin,geciriyolar cùnkù.il milli egitimede gidin durumuda belirtin,benim gibi para sikintisi cekenler icin.parasi olana koymuyo cùnkù.amaclari 50milyarlik arabayi 35milyara almak cùnkù.bizde senede bir 20liralik bi yazlik bi kislik ayakkabilarla yùrùmeye dewam

Ben B SINIFI EHLİYET ALDIM Güle oynaya Trafik tescile gidip ehliyetimi almak üzereyken hoop ''Sen bu halinle ehliyet alamassın ; sana B sınıfı ehliyet alabilirsin diyen doktor yanlış karar vermiş'' dediler (Bunu söyleyen Polis memuru) İşte o zaman özürlü olduğumdan da insan olduğumdan da Tc vatandaşı olduğumdan da nefret ettim.İçimde büyük bir hayalkırıklığı büyük bir üzüntü başgösterdi. Neyse sonra Polisler beni Hastaneye sevk etti,oradan da başka bir hastaneye.... 3 gün boyunca bana ne kadar çok eziyet çektirdiler anlatmam mümkün değil.3 günde 300 milyon da masraf yapmak zorunda kaldım. (Röntgenler,yol paraları,yeme-içme,bugün git yarın gel,taksi,otobüs,tedavi ücreti) neyse en son bana rapor verecek doktora durumumu izah ettim ilk doktorun bana B sınıfı ehliyet verdiğinden bahsettim niçin en mutlu günümde bana bu rezilliği yaşattıklarını söyledim. O da bilmediğini söyledi, durumumu anladıktan sonra da B sınıfı ehliyet verdi. Sonra tekrar trafik tescile gittim.Onlar da benim onca eziyet gördüğümü anlamış olacak ki benden 60 TL ehliyet ücreti almadılar.

Eğer o gün bana o doktor H sınıfı alabilir deseydi. Ben tekrar kurs ücreti,Vergiye vs para ödemek zorunda kalacaktım yani beni sil baştan ilk defa ehliyete giriyorum muamelesinde bulunacaklardı. Neden anlattım bunu çünkü bu kadar sorumsuz insanların arasında ne kadar çok eziyet çektiğimizi göstermek için....

h sınıfı raporu

slm arkadaşlar bana h sınıfı ehliyeti alabilir raporu verdiler gaz ve fren elden otomatik fitesli araba kulanır dediler ama lakin bir sorun var benim özür oranım yüzde44 olan raporum bu hsınıfı ehliyet alabilirde yüzde 12 cekilmiş nasıl oluyor bu

Rapor oranın ne olursa tertibatlı arac kullanır raporu alanlarda rapor oranına bakılmaz....

Üst Alt