Ben B SINIFI EHLİYET ALDIM Güle oynaya Trafik tescile gidip ehliyetimi almak üzereyken hoop ''Sen bu halinle ehliyet alamassın ; sana B sınıfı ehliyet alabilirsin diyen doktor yanlış karar vermiş'' dediler (Bunu söyleyen Polis memuru) İşte o zaman özürlü olduğumdan da insan olduğumdan da Tc vatandaşı olduğumdan da nefret ettim.İçimde büyük bir hayalkırıklığı büyük bir üzüntü başgösterdi. Neyse sonra Polisler beni Hastaneye sevk etti,oradan da başka bir hastaneye.... 3 gün boyunca bana ne kadar çok eziyet çektirdiler anlatmam mümkün değil.3 günde 300 milyon da masraf yapmak zorunda kaldım. (Röntgenler,yol paraları,yeme-içme,bugün git yarın gel,taksi,otobüs,tedavi ücreti) neyse en son bana rapor verecek doktora durumumu izah ettim ilk doktorun bana B sınıfı ehliyet verdiğinden bahsettim niçin en mutlu günümde bana bu rezilliği yaşattıklarını söyledim. O da bilmediğini söyledi, durumumu anladıktan sonra da B sınıfı ehliyet verdi. Sonra tekrar trafik tescile gittim.Onlar da benim onca eziyet gördüğümü anlamış olacak ki benden 60 TL ehliyet ücreti almadılar.
Eğer o gün bana o doktor H sınıfı alabilir deseydi. Ben tekrar kurs ücreti,Vergiye vs para ödemek zorunda kalacaktım yani beni sil baştan ilk defa ehliyete giriyorum muamelesinde bulunacaklardı. Neden anlattım bunu çünkü bu kadar sorumsuz insanların arasında ne kadar çok eziyet çektiğimizi göstermek için....