Paralar yattı
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Evet dogru çok teşekürlertamam işte 500 alanların 950 tl oldu 3 çocuk içinde 450 tl yatıyor toplam 1400 tl yapıyor hesap doğru
Hesabı olmayanlar yarına kaldı burdada aynısını ptt söledibugün bir sürü kişi çekti bende çektim
O zaman vermeleri lazım sosyal yardımlaşma vakfına git direk konuş derim neden vermiyorlarmış sebebi neymişEvet alıyorum
Belki gelecek ay 2 aylık verirler@Barda5 yani yeni başvuru öylemi bende tekrar yeni başvuru yapmıştım
sosyal yardım sorgulamaya girebildim ama yatan para yok
selam bir arkadaş şöyle yazmış...Ptt kuruma giremiyorum
Sabahtan beri kanser ettiler............ğŸËÅâ¡ğŸËÅâ¡
E devlet de baktınızmı para görünüyormu ?Ben şimdi atm den geliyorum para hesapta yok Yarın ptt nin yolu göründü artik
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı | Türkiye Aile Destek Yardımı | 08/11/2022 | 08/05/2023 | 0 | 0 | Ödemeniz 4349147825154488 numaralı sosyal kartınıza aktarılmıştır. |
tşk ederim kimileri karttan çekilmiyor vs dedi kafam karıştı postane uzak boşa gitmeyim diye soruyorumkarta aktarıldığı için başka bir karta aktaramazsin evet karta aktarıldığı için 0 gözüküyor
Hesaba aktar diyorum Hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır.
Sosyal yardımda görünüyo ptt kuruma giremiyorum
Bugün ilkkez ptt kuruma girebildim
Ve lanet olsun ki hesaba aktarilacak ödeme yok diyor olduğu halde
Lânet ptt kurumuna şimdi bende girdim ödeme var 900 tl aktar diyorum devam dönüyor dönüyor hata veriyor lanet sistem
Sana katılıyorum lanet olsun böyle düzene güya ptt kapısında kuyruk beklemeyecektik sabin köründen beri telefon elimde ptt kurum ödemelerine girmeye çalışıyorum arada bir giriyorum hesaba aktar devam diyorum hata hata lanet olsun başım ağrıyor telefona bakmaktan gözüm bozulduBugün ilk kez girebildim ve ödemeniz bulunmuyor diyor olduğu halde Allah belasını versin bunların vereceği yardım lanet olsun
Bugün ilkkez ptt kuruma girebildim
Ve lanet olsun ki hesaba aktarilacak ödeme yok diyor olduğu halde
çünkü daha ödemen yatmadı ondan aktaramiyorsun yardim alanların yarısının yattı yarısının hala yatmadı yarına kalabilir dedi PTT çalışanları