Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Arkadaşlar 750 lira yardimdan bakım parası alıp . Evde emekli olan başvurup yardım alabilen varmı?
Başvuru yaparken evde bakım ve engelli maaşı gelir hanesine yazmak gerekiyormu ben asgari ücretle çalışıyorum sadece asgari ücretimi yazayım yoksa evde bakım ve engelli maaşınıda yazayımmı bir yanlışlık yapıp mevcut yardımdan olmayalım hanede dört kişi biri askerde ev benim değil babamın ama kira vermiyom
Tolg@ başvurunuzun sonucunu paylaşırmısınız.
Engelli Maaşı DEĞiL, Engelli AYLIĞI...
Halbuki Maaş; bir kişiye yaptığı işin karşılığı olarak, düzenli şekilde ödenen para olarak tanımlanıyor.
'Engelli maaşı' deyince 'gelir' tanımına girer ki, yardıma konu olan şartlarla çelişir.
Çoğunluk bu iki kavramı karıştırıyor.
Engelli maaşı yada evde bakım alıyormusunuz ?Hizmet kapsamında değilmişim.
[FONT=Arial]Ptt hesabına yatar. Öncelikli o.[/FONT]
Benim kabul oldu Fatma hanım ama ne zaman alcam bilmiyorum hala sisteme girmemis
KABUL OLDUĞu nerede nasıl yazıyor e devlette süreç devam ediyor yazmıyormu veya miktar ne yazıyor bayram yardımı ile karıştırmayınBenim kabul oldu Fatma hanım ama ne zaman alcam bilmiyorum hala sisteme girmemis
İban istenince iban nosu verdiğin bankaya yatırılır yoksa neden iban istesinlerE neden ıban istediler o zaman
Çoğu kişide devam ediyor yazıyor bende de aynı bu kabul olduğu anlamı taşımaz araştırılıyor yada değerlendiriliyor anlamı taşır inş dediğiniz gibi kabul olmuştur kabul olsa ücret yazarBayram yardımı ile karıştırmiyorum merak etmeyin sosyal yardım sorgulama yerinde devam ediyor diyor kabul olduğu için ve ücret yazmıyor bide 144 aradım ordanda bilgi aldım kabul edilmiş başvurunuz dedi