Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ptt'ye gittim. Para sistemde gözüküyor fakat bu parayı kartla birlikte vereceklermiş yani bizim kullandığımız ptt maaş kartı değil ayrı bir ptt kartı vereceklermiş o da yokmuş ne zaman gelir bilmiyoruz dediler bunların ne yaptığı da belli değil. Kart ne alakaysa artık norma gişeden vermeleri gerekiyor aslında.
Pazartesiyi bekleyeceğiz.
yanlış bilgi vermeyin. öncelikle ben iban bile girmemiştim para ptt kurum ödemelerinde bile gözükmüyordu. şimdi gidip atmden çekip aldım.ödemeniz hazır diyorsa gidip çekebilirsiniz engelli maaş kartıyla.
Bende engelli aylığı alıyorum ptt kartım var bana yatmadı,e devlette görünüyor sadece.Benim PTT kart vardı 2022 maaşı aldığım kart ona yatmıştı 500tl
nasıl çektin ptt gişeden mi?ben çektim 450 TL çok düşük verdiler.
Değerli dostlar engelli ayligi alanlar ptt kartiniz varsa onyuklemeli ptt kurum odemesinde gorunmesine gerek yok gidip kartinizla cekebilirsiniz hazir yaziyorsa karti olmayanlar ptt den kart almasi gerekiyor benimde kurum odemelerinde gorunmuyor ama bugun cekdim hazır yaziyordu ptt karti ile 500 yatti
Bildigim kadari ile iban verilse bile ptt ye aktariliyor paralar daha oncede almisdim iban vermistim ziraat degildi ptt den aldim iban verenlerin hesabina devlet bankasi ise zirrat halk gibi belki aktarilir aksi durumda 12 ay surecegi icin ptt kart sart syd nezaman aktarir bilmemBizde engelli maaşı almıyor, normal gidip kart çıkartacaz yani öyle mi, peki bunu ziraat hesabımıza yönlendiremiyor muyız