Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atanmayı bekleyen engelli öğretmenler var mı?

üzülmeyin arkadaşlar inş. bu yıl hepimiz atanırız. MEB 10.000 engelli memur kontenjanından 1000 e yakın bir kısmını ayırırsa yeterli olur sanırım.

Arkadaşlar ben çok umutluyum. Sözleşmelşlerin kadroya alınacağı daha bir kaç aylık konu ama yaptılar. Özürlülere iş olanağı da olaçak ama biraz sabır. Geçen sene özürlü istihdamını arttırmak istediler ama maliyenin verdiği kadroyu özürlülere açmayı pek kurumlar istemedi. Bu sene artık özürlülerin kadroları maliyenin verdiği kadro tışında değerlendirildi. Ben şu merkezi sınav konusunuda hallettiklerinde çok yüklü bir alım olaçağına inanıyorum.

evet umudumuzu kaybetmeyelim hiç arkadaşlar...ben inanıyorum hepimiz atanacağız inş....

Elimizde kala kala bir bu umut kaldı. Onu da kaybetdersek.... :)

Ama yine önümüzde bir umut var. Biraz sabır edersek ne mutlu bize. Zaten başka çaremiz de yok.

Bu umutlu bekleyiş sonunda mutlu sona ulaşırsak ki inş. ulaşacaz, engelli öğretmenler olarak 2-3 günlük bir tanışma gezisi düzenleyebiliriz:)

ne güzel olur atanmak ve ardından hiç tanımadğın ve seninle ortak yönleri olan insanlar tanımak :Dbence süper!!!

İnsan oğlunun yapamıycagı şey yoktur. Yeterki isteyelim hiçbir engel aşılamaz degildir.

arkadaşlar özidayı biraz önce aradım ve sınav tarıhının belli olup olmadığını sordum.bana kendılerinin bu konuda yetkili olmadıklarını milli eğtim bakanlığı personel başkanlığını aramamı söylediler.bu nasıl iş ya.msjımı okuyan arkadaşlar lütfen sizlerde özidayı arar mısımnız?

arkadaşalr memurlar nette sınav tarıhını büyük gazetelerde ilan vererek sesimizi duyurmaya çalışacakları yazıyor.gereken desteği verelim

arkadaşım özidanın sınavla ne alakası var elbetteki meb personeli arayacaksın.yetkili onlar.inşallah gerekli sayıda kontenjan ayırırlar da siz de atanırsınız.

Bence sınav felan olmayacak anca 2012de belki olur alım ypacak olsalarda secim arefesinde oy kazanmak icin bile alım yaparlardı secime az kaldı artık alımı unutalım arkadaşlar:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

biraz sakin olun arkadaşlar. sınavı ekimde yapmayı düşünüyorlar. bekleyelim ekimde bişiler olacak

Gecen yılki engelli atmalar sonucu oluşan minimum puanlar. Hem il bazında hemde branş bazında.
Toplam 965 engelli ögretmen başvuru yapmış. Linke tık...

Personel Genel Mdrl

arkadaşlar başbakan bu akşam atvdeymiş lütfen msj atmaya başlayalım.belki bu sefer sesimizi duyar

arkadaşlar mesele sesimizi başbakana duyurmak değil. zaten sesimizi duyuyor ama ne yazık ki umursamıyor(lar). artık yapmamız gereken bu sözleri eyleme dökmek. gerekirse gösteri yapalım, pankartlar hazırlayalım, oturma eylemi yapalım.... ama boş durmayalım...

arkadaşlar sınav ekimde deniliyor. başvurusu nezaman olur aceba. fikri olan var mı?

Özürlüler idaresi başkanı Bekir Köksal ile Ayhan Metin'in İnsan Hakları Şimdi programında merkezi sınav ile ilgili yaptıkları acıklamarı seyretmek isteyen varsa linke tıklasın. Sınavın ekimde yapılacagını söylüyorlar. Sayfa acıldıktan sonra 20/03/2011 tarıhli videoyu acın ve videonun 27. dakikasının 50. saniyesine dıkkat edin. sınav tarıhı veriliyor.

http://www.trtturkmence.com/ondemand/Medya.aspx?GaleriResimKodu=7a81e2e8-d8e6-487e-bd45-3926f4162556&MedyaKodu=ec944327-1091-45e7-af68-caece20eeb4b

bi ara açıklama yapsalarda kurtulsak şu belirsizlikten...

Umarım gecen yılki gibi oldu bittiye getirmezler. Çünkü gecen yıl başvurulardan hiç haberimiz olmadı. Bir baktık sınav var dediler ve hepimiz ortada kaldık çünkü başvuruyu kacırmıştık :(

öyle bir milli egitim bakanımız var ki evlere şenlik. bir dedigi digerini tutmuyor. bugün dedigini ertesi gün inkar ediyor. tek seferde 55 bin atamayı bile inkar etti. varın gerisini siz düşünün...

Kpss ye giricek olan arkadaşlar sınava nerde giriyosunuz?

M.K. Coşkunöz Anadolu Teknik Lisesi Bursa mezun olduğum lise:D....

slm arkadaşlar bende varım tesisat teknolojisi ögretmenligi
2 yıldır onkolojide tedavi görüyorum 2009 mezunuyum 2 sınavımda tedaviye denk geldi (bu 2. sınavım yine tedavi oluyoru) birde anlayan arkadaş varsa aşagıdaki soruma cevap verebilir mi

ben rapor için başvuru yaptım
beyin cerrahı %18
fizik %20
gögüs %0
onkoloji % 80 verdi ( ama heyet hastanede onkoloji yoktu bana 2 hastane söylediler bende tedavime devam ettigim uludag ünüversitesi onkoloji bölümüne gittim yüzde 36 veren bu hastane idi ben bu hastanenin raporuna hastalıgım nüks etti diye itiraz etmiştim doktora imzalattım heyet hastaneye getirdim teslim ettim bana niye bu nkoloji bölümüne gittin diye sıkıntı çıkarırlar mı ,,,, ben sadece uludag ünüversitesinde dktara imzalattım baş hekimligin falan imzası gerekirmiydi onay anlamın da birde ben bu durum da yüzde 40 ı geçebiliriyim

Aceba kaç kişiyiz?. Bakalim 31 ekimde kaç engelli ögretmen kadrosu bizim için ayrılacak.

Zaten devlet alım yapmamak için oyalama taktiğine gidicek yine branş bazında kadroları yüksek tutup ben kadro acıyorum ama bu vasıflarda özürlü yok diyip işin içinden çıkıcak..Bu bizim gibi öğretmenliği bekleyen arkadaşlar için bulunmaz bi firsat olacak..Bence öğretmenlik alımı fazla olacak..1000 üzeri olabilir..Ama memurluk ve hizmetli olarak başvuracak arkadaşlar için hiç iyi bi olay olmuyacak bu iş......

Gecen yıl 1000 kontenjan açıldı. bu kontenjanlara 965 kişi başvuru yaptı. boş kalan kontenjanları da kurumlar arası geçişten doldurdular.
Fakat gecen yıl iyi bir duyuru yapılmadığı için bizim gibi bir çok engelli öğretmen adayı bu sınavın olacagını duymadık bile. Oldu bittiye getirdiler.
Sorun şu ki, geçen yılın kontenjanları dolmadığı için bu seneki kontenjanı düşük tutabilirler. Bu benim şahsi görüşüm ama umarım yanılıyorumdur :(

inş herkesin atanabileceği kadar kadro olur kimse açıkta kalmaz inş...

arkadaşlar geçen yılki meb sınavına neden başvurmadınıuz bildiğim kadarıyla 1000 öğretmen bulunamadı bile!

inşallah bu sene veya 2012 de yeniden engelli öğretmen alımı olur da sizde atanırsınız!

bu arada geçen yıl giren engelli öğretmenler mebin hangi okullarında görev yapıyorlar çok merak ediyorum çünkü hiç engelli öğretmen görmedim!

bu atananlar nerde ?:D

Üst Alt