Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf olmak için boy-kilo hesabı nasıl yapılıyor?

@alicannn, Benim bildiğim kilo konusunda önce erteleme sonra eğer kilo hala sınırlar altında veya üstündeyse muafiyet.

Evet erteleme sonrası hala kilonuz sınır üstündeyse muafiyet alırsınız.

Cilt rahatsızlığınızı ilk başta söyleyip ilgili doktora muayene olacaktınız heyet herhangi bir işlem yapmıyor muayene yapan doktorun kararını onaylıyor sadece ama isterseniz söyleyin yinede.

Kilonuz sınır üstündeyse muaf alırsınız niye bu kadar endişelendiniz.

@OğuzHan112 hocam muayenemde kağıtta
KARAR ÖNERİSİ: TSK SAĞLIK YETENEĞİ YÖNETMELİĞİNE GÖRE BELİRTİLEN ÜST SINIRDAN 42 KG FAZLASI MEVCUTTUR. 33D F1 MADDESİNE UYAR. BARIŞTA VE SAVAŞTA ASKERLİĞE ELVERİŞLİ DEĞİLDİR.
Yazıyor çarşamba kurula çağırdılar karar ne olur muaf ederler mi?

Merhabalar herkese benim durumum biraz karışık 2021 yılında kilodan dolayı 1 yıl erteleme aldım sonra 2022 yılında aile hekimi kilom 103 düştü diye bana olur kağıdı verdi bunun üzerine ben okuldan dolayı asklerigi tehcil ettim 2024 yılında tekrar muayene gittim 1.78 boy 122 kg dan 2. Erteleme aldım fakat 2. muayeneye giderken askerlik şubesi 2022den aldığım aile hekimden karına birsey demedi her hangi sorun olmadan 2. Muayene gittim ve erteleme aldım gelelim şuana şubeye gittim 3 işlem olmasına rağmen 2022 aldığım aile hekimi kağıdından dolayı 3. İşlem olmaması gerektiği 1. İşlemin iptal olması gerektiğini ve şuanda gitmem gereken işlemin 2. Olmasını söylediler nasıl iş yapıyorlar anlamadım 2024 sorun yapmadılar 2025 sorun çıkarıp raporun birisini görmezden geliyorlar suan 1.78 boy 136kg kg var yaşımda 27 heyet doktoruna bu olayı anlatsam ne gibi tutumu olur çünkü elimde 2 tane rapor var gideceğimle 3. Olacak karmaşık bir durumdayım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

Boy 178 kg 136
Bu seferki muayenede elverişli değildir raporu verilecektir..tabiki yapılan hatayı hekime söyleyin yardımcı olacaktır.

@zorkov19,

Üst Alt