Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muayenesi hakem hastane süreci nasıl işler?

ByGhost34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba arkadaşlar. Zorunlu askerlik muayenesine ilk girdiğimde 16A-F1 Askerliğe elverişlidir kararı aldım. Bu karara askerlik şubesinde itiraz edip başka hastaneye sevkimi istedim. Başka hastanede muayene olduktan sonra busefer "16B-1 Barışta askerliğe elverişli değildir. Seferberlikte görev yapar" Kararı verdiler. Ben herşeyin bittiğini sanıyordum fakat bugün askerlik şubesi aradı ve hakem hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Hakem hastane dedikleri ne oluyor tekrar muayene mi olacağım? Ayrıca askerliğe elverişli değildir kararını bozma ihtimalleri var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Her iki hastanenin kararı farklı olduğu için hakem Hastaneye gideceksiniz.. hakem hastane ne derse son karar o.
Şubeye gidin onlar sizi yönlendirecek.

@ByGhost34,

Üst Alt