Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde aldığım çürük raporu ehliyet yenilememi engeller mi?

Sweyn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam affola. Merak ettiğim bir soruyu paylaşmak istiyorum. 2023 Yılın da askerken ailevi problemlerimden dolayı çürük almak zorunda kaldım. Askerden geldikten sonra işe girerken aile sağlığı merkezine gittiğim de bana rapor veremeyeceğini yazılan ilacın ağır olduğunu psikiyatriye gidip alabileceğimi söyledi. Bende vaktim yoktu devlet hastanesi yerine özel hastaneye gidip sorunsuz bi şekil de sağlık raporunu alıp işe girdim, benim merak ettiğim soru şudur ehliyetler 10 yılda bir yenilendiği için benim ehliyetmin yenilenme süresi de dolmak üzere yani 10 yılı tamamlayacak. Ben sağlık raporu alırken karşıma herhangi bir sorun çıkarmı ehliyet iptali raporu vermeme gibi bi sorunla karşı karşıya kalır mıyım? e-nabız da yazılan ilaç abizol ve secita. Sadece 1 kere askerdeyken alındı daha sonra hiçbir kayıt yok hiç almadım kullanmadım. Yorumlar için teşekkürler.

Üst Alt