Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uslanma hiç hep deli kal
Büyüme sakın çocuk kal
Es deli deli böyle ...kal
Son harmanında sevdanın
Tüken ...toz toz savrula kal
Suçüstü bulmalı ölüm
Ölürken de sevdalı kal..
Mecnun değilim sevgili;
Lakin çağırırsan
çöllere gelirim.
Sana yalan halde gelmem,
Toplarım özümü yalın
halde gelirim.
Kapıyı çaldığında "kim o?"dersen;
Ben olmam kapında
sen olur gelirim.
Sen gel de yeter ki,
Yola yük olmam,
Yol olur gelirim.
Sebepsiz Gözyaşı Dökmek İstedi Gözlerim,
Neden Diye Soramadım,
Görmek İsteyipte ,Göremediğine Ağlıyor Gözlerim,
Yeter Artık Diyemedim ,Belliki Ağlamak İstemiş,
İsyanmı Bu Yoksa,Bir Haykırışmı Anlam Veremedim,
...Yüreğimi Dinliyor Artık Gözlerim,
Anladınki Ağlayan Onlar Değil,
Sana Hasret Olan YÜREĞİM ((
Zor Olan Ayrılmak Değildir. Asıl Zor Olan Ayrılıktan Sonra o Kanatan, Acıtan Bekleyişlere Direnmktir. Zor Olan Unutulmayan Hatıraları Unutmaya Çalışmaktır. Zor Olan Severek Ayrıldığın Sevdiğini Bi Daha Asla Görememektir. Zor Olan Yatağına Uzanıp KEŞKE Dedirten UMUTlarının Göz Göre Göre Tükenmesini İzlemektir. Zor Olan Dedim ya, Ayrılığın Kendisi Değil Ayrılığın Ertesidir..
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]"Ateş, nasıl odunu yer yutarsa, haset de iyilikleri yer yakar ve mahveder. "[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]
[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Hz. [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Muhammed[/FONT][/FONT][/SIZE]
""Yılda üç kere buluşup sevişelim" dedi cemrelerin düştüğü yerde. Beni böyle bırakıverdi telve gibi. Kendi falıma kapandım fincanda ters duramadın.Önce tabağıma, sonra şehre aktım.Nazar olsam ruhuna değecektim,aşka sebep ararken aşkla neticelendim"
"Sizi, demiştim, son bir kez öpsem bari nadir köşelerinizden..uzaklaşırken,bir sümüklü böceğin bıraktığı iz gibi parçalanan kalbim,-imkansız, demişti, aşk kabul etmez!"
Sen..Sen yaşamımın tek anlamı
Gündüzüme hayat veren,
Gecelerimin en parlak yıldızı.
Sen... Sabahımın ilk ışığı.
Bugünde hayata gözlerimi sensiz açmanın
Hüznüyle başladım güne,
ve kalbimi bıraktım ellerine.
Günaydın içimdeki heves
Günaydın yanan ateş,
Ciğerimdeki son nefes.
Günaydın!
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]"Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır."[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Walter Bagehot[/SIZE][/FONT]