Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

"Alışmaktan korktuğun için dokunmaktan vazgeçtiğin insanlar vardır."

- La fille sur Le pont

bpnup.jpg

Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek
dünyanın en zor savaşını vermek demektir
nokta.gif
Bu savaş bir başladı mı artık hiç bitmez
nokta.gif

Edward Esling Cummings
:):)

[FONT=Maiandra GD][SIZE=2]"Bir insan parmağını başkasına uzatınca, üç parmağın da kendisine uzatıldığını unutmamalıdır.

[/SIZE][/FONT] [FONT=Maiandra GD] Louis Nizer[/FONT]

Neden beni hiç kimse anlamıyor, ama herkes beni seviyor?

Albert Einstein

biraz da..

bqd5h.jpg

Meşhur bir filozofa:
- "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar
fakirsiniz?" diye sorulduğunda:
- "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş.

Gelir gibi yapıp köşeden 'U' dönüşü yapıyor mutluluk. Bir türlü mutlu olamadık bizde, ama hala U/mutluyuz.

Sunay Akın

lginç; ama kadınlar cam gibidir adeta. Ve camın ömrü kırılana kadardır aslında.

İlginç ama bluetooth gibidir erkekler. Yanındaysan sana hep bağlı kalırlar, Uzaklaşınca ise yeni aygıt aramaya başlarlar.

Douglas Noel Adams

Başkalarının çizgilerinden gidemem..
Özgürlüğüme dokunur.!!

Che Guevara

gittinmi büyük gideceksin , ayrılık bile seninle gurur duyacak...

“Her şeyi bildiğini zanneden cahil insanlar vardır; hiçbir şeyi bilmediğinin farkında olan bilgeler de.”

Eddi Anter

Benim ülkemde her cumartesi yeniden yakılır "utanç olimpiyatlari"nin ateşi, anaların çığlığıyla..! ve kayıp çocuklar yarışır mezar için...

Suavi

[SIZE=2]Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak bin defa ölürümde adına leke sürdürmem.
Gururdur namustur bayrak ve sancak, aksada kanım korkma haini güldürmem. . .

Necip Fazık Kısakürek[/SIZE]

Gitmek gerekir bazen.. fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan...

Can Yücel

''Bazı yaralar vardır ki kapanmış olsalar bile dokununca sızlarlar..''

'Turgenyev'

Ruh yorgunuyum,Gönül yorgunuyum,Hayat yorgunuyum,Öğrenmek,Bilmek, Anlamak, Anlamamış gibi yapmak, Düşünmek,Hissetmek, Tanımak,Tanık olmak, Katlanmak, Anlayış göstermek, Görmezden gelmek,,Üzerinde durmamak,,İdare etmek, Üzülmemiş görünmek, Alışmak, Alışamamak, Sabretmek, Katlanmak, Beklemek YORGUNUYUM.. Tam da artık bu memlekette hiç bir şey şaşırtmaz beni sanırken, Her seferinde yeniden şaşırmak YORGUNUYUM....

Murathan Mungan

ben seni sevmekten deyil sana kendim ifade etmekten yoruldum çok şey istemedim ben işte .... şimdide vaz geçtim...

"Ölümün olduğu bu dünyada, hiçbir şey çok da ciddi değildir aslında."

Franz Kafka

Üst Alt